Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 22 évesen érdemes még orvosira...

22 évesen érdemes még orvosira menni?

Figyelt kérdés

Pénzügyet tanulok, de utálom. Kis koromban mindig orvos akartam lenni, de aztán az élet nem úgy alakult, ahogy akartam.

Most viszont megvan a lehetőseg. Szerintetek érdemes váltani?

2010. márc. 22. 14:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék belekezdeni egy másik egyetembe(csak én párhuzamosan)írtam nekik egy emailt,hogy is vannak ezek a támogatott félévek-azt írták,hogyha elfogy a 6,akkor mindenképp fizetni kell,meg ha közben megszerzem a másik diplomát-tegyük fel,neked még maradtak évek,de én úgy tudom,hogy akkor is fizetni kell,ha közben kiadták az 1.diplomádat-amúgy ha a jelenlegi egyetemeden rendesek(és te sem nagyon akarsz az 1.diplomáddal mit kezdeni-esetleg megkérheted,hogy ne adják ki neked hivatalosan-egyik csoporttársamnak így csinálták,hogy ne kelljen nálunk fizetnie-kapott egy diplomával egyenértékű papírt addig is-szerintem dolgozhat is vele(mert csak formaság)az más kéréds hogy a munkahelyeken valószínűleg furcsállnák a helyzetet)
2010. márc. 22. 21:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Én bioszból emelteztem,. fizikából közepeztem (tavaly). Szerintem a biosz nem vészes, bár lehet csak azért mondom, mert én nagyon szerettem:) Nem is igazán tanultam, csak annyit olvastam, hogy a végén rám ragadt:D Viszont a fizikát kicsit megbántam:S A kémia jó nagy szopás:/ Szóval ha esetleg arra vetemedsz, hogy fizikából érettségizel, akkor is tanuld mellette szorgalmasan a kémiát:)
2010. márc. 22. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!