22 évesen érdemes még orvosira menni?
Figyelt kérdés
Pénzügyet tanulok, de utálom. Kis koromban mindig orvos akartam lenni, de aztán az élet nem úgy alakult, ahogy akartam.
Most viszont megvan a lehetőseg. Szerintetek érdemes váltani?
2010. márc. 22. 14:05
21/22 anonim válasza:
Én is szeretnék belekezdeni egy másik egyetembe(csak én párhuzamosan)írtam nekik egy emailt,hogy is vannak ezek a támogatott félévek-azt írták,hogyha elfogy a 6,akkor mindenképp fizetni kell,meg ha közben megszerzem a másik diplomát-tegyük fel,neked még maradtak évek,de én úgy tudom,hogy akkor is fizetni kell,ha közben kiadták az 1.diplomádat-amúgy ha a jelenlegi egyetemeden rendesek(és te sem nagyon akarsz az 1.diplomáddal mit kezdeni-esetleg megkérheted,hogy ne adják ki neked hivatalosan-egyik csoporttársamnak így csinálták,hogy ne kelljen nálunk fizetnie-kapott egy diplomával egyenértékű papírt addig is-szerintem dolgozhat is vele(mert csak formaság)az más kéréds hogy a munkahelyeken valószínűleg furcsállnák a helyzetet)
22/22 anonim válasza:
Én bioszból emelteztem,. fizikából közepeztem (tavaly). Szerintem a biosz nem vészes, bár lehet csak azért mondom, mert én nagyon szerettem:) Nem is igazán tanultam, csak annyit olvastam, hogy a végén rám ragadt:D Viszont a fizikát kicsit megbántam:S A kémia jó nagy szopás:/ Szóval ha esetleg arra vetemedsz, hogy fizikából érettségizel, akkor is tanuld mellette szorgalmasan a kémiát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!