22 évesen érdemes még orvosira menni?
Pénzügyet tanulok, de utálom. Kis koromban mindig orvos akartam lenni, de aztán az élet nem úgy alakult, ahogy akartam.
Most viszont megvan a lehetőseg. Szerintetek érdemes váltani?
Igen!!!
Ne törődj azzal hogy mások mit fognak gondolni!
Ha itt a lehetőség élj vele!
Sok sikert!
4 év ide-vagy oda, szerinted számít? :)
hány olyan orvos van, aki talán elsőre nem is jutott be, másodjára viszont sikerrel járt.. és hány veled hasonló cipőben járó emberke van még.. nekem egy ismerősöm 40 éves, orvos, de jogot kezdett tanulni, mert valahogy ez az álma, csak 20 éve nem tehette meg valamiért :) ha belőle indulsz ki, nem vagy elkésve. lényeg hogy légy elszánt és kitartó, akkor teljesülhet az álmod, ha valóban ezt szeretnéd! Hajrá
Bennfentesként:
Az orvosi alsóhangon is 6 éves. Miért buknál?
Nekem volt olyan csoporttársam, aki 30 fölött kezdte és olyan évfolyamtársam, aki 60 évesen kezdte. És elvégezték, boldogok. Sose késő.
Köszönöma bíztató válaszokat!
A jelenlegi felvételi eljárás menetéről hol tudok olvasni? Pl. hogy hány támogatott félévem van még, miből kell érettségizzek stb. Vagy hogy egyaltalán mi a teendőm, mert ez már a második egyetemem lesz, és a pénzügyet is szeretném befejezni, ha már elkezdtem. Nem árt az orvosnak se, ha ért a pénzügyekhez.:)
12 támogatott féléved van.
Nem akarom elvenni a kedved. De számolj azzal,hogy ha kötlségtérítéses leszel az félévenként orvosi egyeteminktől függően 800-900 ezer Ft tandíj.
www.felvi.hu még mnidig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!