Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 22 évesen érdemes még orvosira...

22 évesen érdemes még orvosira menni?

Figyelt kérdés
Úgyhozta az élet, hogy most 22 évesen döntöttem el hogy orvosira szeretnék menni, ez most nem olyan hóbortnak tűnik mint az előző egyetem amit végeztem.... Túl idős vagyok már hozzá? vagy nem? mivel 10 év mire praktizálhatok....!?
2009. ápr. 17. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy idos, csak vigyazz, hogy ha bekerulsz, ne csussz eveket.
2009. ápr. 17. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy idős. Kicsit sem. Gondolj arra, hogy van, akit csak harmadszorra vesznek fel-ő is ennyi idősen kezdi. Nálad idősebbek is elkezdték már sokan, lesznek is ilyenek körülötted.
2009. ápr. 17. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi most kicsit megnyugodtam :)
2009. ápr. 17. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Figy,én 28 évesen kezdem az egsézségügyi fősulit nappalin...szóval nem értem a kérdésed...;)
2009. ápr. 18. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz, én nem orvosira megyek, de (pont egy napja) 22 éves vagyok, ősszel kezdem. Szerintem ebben semmi késői nincs, rengeteg időd lesz még dolgozni - a nyugdíjkorhatárt elnézve.
2009. ápr. 19. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyugdíj?..Nem akarok senkit elkeseríteni,de mire egy most huszonéves fiatal eléri a nyugdíjkorhatárt,addigra már nem nagyon lesz nyugdíjjuttatás,ugyanis előreláthatólag egyre inkább csökkeni fog a dolgozó réteg Magyarországon,mert elöregedik a népesség.

Ez a tendencia valószínűleg nem fog egyhamar visszájára fordulni...

Úgyhogy felesleges a nyugdíjra apellálni (már ha valaki mielőbb dolgozni szeretne),arról sajnos mindenkinek magának kell a jövőben gondoskodnia,hogy legyen az öreg napjaira félretett pénze.

Egyébként abszolút nem vagy elkésve,úgy néz ki,én 25 évesen fogom az orvosit elkezdeni...Ilyen öregen:P

De nem zavar igazán,jobb későn,mint soha!:)

2009. jún. 29. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Na nálam aztán nem is az játszik, hogy majd az állambácsitól kapom a nyugdíjat, én amióta dolgozom, fizetem a magánkasszába. Ha arra várnék öreg koromban, hogy majd az állam eltart, felkopna az állam. Amúgy meg most már minden pályakezdőnek be is kell lépni magánnyugdíj pénztárba.
2009. jún. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!