Matek érettségi 70- 90%?

Figyelt kérdés

Ti matek zsenik akik 70-90% írjátok meg a matekot, akár közép akár emelt. Mi a trükkötök? Folyamatos gyakorlás? Az össze eddig érettségi megírás? Külön tanárhoz jártok?

Tapasztalatokat szeretnék olvasni

2015. máj. 5. 22:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Idén írtam emelt matekot, 85% körül lesz. Lehet jobb is, attól függ, hogy elfogadnak-e egy bizonyos dolgot, de ez mindegy most.:) Egyébként nincs ebben semmi titok. Nagyon sok múlik azon, hogy mennyi érzéked van hozzá. Persze az érzéken a jó alapok sokat dobnak. Szintén faktos voltam, nagyon jó tanárom volt, és majdnem mindenki nagyon jó volt a csoportban. De lusták voltunk mint a bűn, házit sem igazán csináltunk. De ott volt a kíváncsiság, a versenyszellem. Nem érettségiket gyakoroltunk, hanem olyan dolgokat nézegettünk, amit nem tudtunk még. Az egyik osztálytársamat a mátrixelmélet érdekelte, engem a BME-s analízis ZH-k. Ehhez képest az emelt matek meg könnyű volt. Viszont ha téged annyira nem érdekel a téma és közepezni szeretnél, akkor javaslom a matektanárt és a sok gyakorlást. Van olyan ismerősöm, aki így írt közepet idén. Egy hibája lett, az is figyelmetlenségből. De olyan is, aki mindig 3-as volt év végén, és 95% körülit írt. Ha erősebb nálatok a matek oktatás, akkor az érettségi ahhoz képest könnyű lesz. Ami fontos, hogy ne görcsölj rá, aludj és egyél eleget mielőtt mész. Akkor jó lesz.:)
2015. máj. 16. 22:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem 93 lett a közép matekom 2017-ben, annyit csináltam, hogy figyeltem matek órákon, ha nem értettem valamit mindig megkérdeztem, minden órára elkeszítettem a házimat, és mindig átnéztem az aznapi tananyagot, dogákra is úgy készültem, hogy minden feladatot kivetel nelkul atneztem.

Az osszes erettsegi feladatot megcsináltam.

2018. jan. 18. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!