Matek érettségi 70- 90%?

Figyelt kérdés

Ti matek zsenik akik 70-90% írjátok meg a matekot, akár közép akár emelt. Mi a trükkötök? Folyamatos gyakorlás? Az össze eddig érettségi megírás? Külön tanárhoz jártok?

Tapasztalatokat szeretnék olvasni

2015. máj. 5. 22:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
nekem anno matek emelt írásbeli 83% lett, és a trükk annyi volt hogy mindig megcsináltam a házit.
2015. máj. 5. 23:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
én is megcsináltam, mégse lett jó...
2015. máj. 6. 00:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo neked milyen lett pontosan?
2015. máj. 6. 02:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

tavaly nem tanultam semmit és 53%ot írtam (max pontos első résszel de ez akkor nem volt unikum)

Idén tanultam, megcsináltam az előző éviket, első részből minimum 17 max 22 pontom lesz. Második részből tudtam a sorozatokat, meg a térfogatot, az egyenes egyenletét és hogy hány évesek a testvérek geometria közepet.

Ezért mondtam, hogy max 70% amit el tudok képzelni.

Mondjuk az nekem jó, de egyáltalán nem volt kiegyensúlyozott idén sem.

2015. máj. 6. 02:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno közép matekom 90% lett. Fontos a jó tanár, ugyanis vannak tipikus "középszintű feladatok", meg vannak, akik összevissza leadnak mindenféle feladattípust a könyvből úgy, hogy érettségin az életben nem köszön vissza. Az én tanáromnak pl. szépen ki volt írva a naplójába, hogy melyik feladatokat kell a kékkönyvből, melyiket a sárgából és melyikeket a zöldből. Házikat én sose csináltam, viszont dolgozatokra felkészültem és órán figyeltem. Érettségi előtt pedig kitöltöttem több feladatsort, de azok nagyrésze is baromság, köze sincs a valósághoz. A titka szerintem tehát egyrészt a tanár, másrészt az órán való megértés.
2015. máj. 6. 06:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
100%-ot írtam középszinten. Nagyon jó volt a gimis tanárom, külön tanárhoz nem jártam. Viszont mindig megcsináltam a házikat, felkészültem a dolgozatokra és végigcsináltam az előző évi érettségiket.
2015. máj. 6. 08:14
 17/22 anonim válasza:
67%
gondolkodni kell..ennyi a kulcs. megérteni mi a feladat, mit tudsz felhasználni és ezek alapján össze kell rakni a megoldást. Szerintem semmi nehéz nincs a matekban, csak rá kell jönni a logikájára. Reál tárgy, mindennek megvan a maga miértje és hogyanja. De tényleg, a gondolkodás a kulcs az egészben. Szerintem
2015. máj. 6. 09:58
 18/22 anonim ***** válasza:

75 körülire saccolom. Nem vagyok zseni, csak nekem mázlim volt idén, mert csak a statisztika, a számsorozatok, a kombinatorika meg a kamatos kamat megy.

Ha teletették volna geometriával megbuknék, azt valahogy nem látom át (nem is csináltam meg, ami az volt, függvényt sem).

Szóval az univerzum jót akar nekem, ma a töriben is két vágyam volt: Ne legyen Rákóczi-szabadságharc és legyen Kádár-rendszeres esszé. Lám, mindkettő teljesült, nyeeee, megyek egyetemre!!

2015. máj. 6. 20:09
 19/22 anonim ***** válasza:

A matekhoz kell érzék is, hogy átlásd a dolgokat. Csak meg kell érteni ,gyakorlod kicsit,szinten tartod és akkor ennyi.

Én is 80-90%-os matekokat írtam,erre számítottam most is,de sajna idén pont úgy jött ki a lépés,hogy benne volt 1-2 olyan,ami nem igazán vagy nem mindig megy. Szóval most nagyon örülnék ha elérném a 70%-ot:(

2015. máj. 6. 20:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 éve 96%-os lett a matek.

Nagy trükk nem volt, faktos voltam, így heti 6 órám volt, a házit (általában) megcsináltam. Meg jó volt a tanár.

Aki a középszintű matekkal szenved, az ne nagyon akarjon mérnöki szakra menni, mert az ottani matek ezerszer nehezebb, de még a gazdasági szakokon is.

2015. máj. 6. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!