Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha megbukok matek érettségin...

Ha megbukok matek érettségin akkor mi van?

Figyelt kérdés

Úgy értem, szóbelin is...

A többi tantárgy úgy hiszem sikerülni fog, némettel nincs gond, már van egy nyelvvizsgám, magyari is kb. négyes lett, de a matek nagyon nem megy... :/

akkor ha megbukok, osztályismétlésre bukok és csak a matek órákra járok be?

2015. máj. 5. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbuksz az érettségin, akkor meg kell ismételned a matekot októberben, jövő májusban vagy valami egyéb tetszőleges időpontban.
2015. máj. 5. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már bolond ! Szóbelin csak át fogsz menni ! Azt mondják, hogy azon már a tanároknak is az az érdekük, hogy te átmenjél, segítenek is, meg fogalmak vannak a függvénybe is !
2015. máj. 5. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Osztályt egészen biztos, hogy nem kell ismételned. Ha lezártak már és elballagtál, akkor befejezted a középiskolai tanulmányaidat. Ha érettségin megbuksz, akkor ősszel újra érettségizned kell matekból.
2015. máj. 5. 15:54
 4/9 piriiiii ***** válasza:
72%

Ez engem is érdekel, és van hozzá egy kérdésem.

Ha ősszel érettségizek matekból, azért már fizetni kell?

Ha számít valamit, érettségi után még egy évig a sulimban maradok szakmán.

2015. máj. 5. 16:43
 5/9 anonim válasza:
18%

lehet h durva leszek, de ha megbuksz ezen a matekérettségin akkor ne is menj érettségizni, nem vagy elég jó hozzá

Igen, tudom idén nehezebb volt, de tényleg így van még így is

egy tavalyi érettségiző

2015. máj. 5. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha újra próbálkozol, akkor kell fizetni sajnos.
2015. máj. 5. 17:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm!

Kb. menyit kell fizetni egyébként?

2015. máj. 5. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell minden marhaságnak felülni, amit a hozzá nem értők összeirkálnak a GYIK-on. Az első javítóvizsga még ingyenes, csak a másodiktól kell fizetni. Ahhoz azért elég hülyének kell lenni, hogy két írásbelin és két szóbelin ne tudjon átmenni valaki.
2015. máj. 5. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem tartom magam "annyira" hülyének :D

1.-4.-ig szépen rontottam az évek végén matekból... 4-3-2-2

a mostani évvége nagyon nehezen lett meg.

2015. máj. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!