Hova mehetnék középiskolába ilyen átlaggal?
Karinthyt én is tudom ajánlani, angol nyelvből országos szinten a legjobbak között van, és még közel is van hozzád. Személy szerint én nem jártam oda, de kb jobban ismerem, mint a saját volt középiskolámat, habár a tanári karral nem vagyok tisztában, konkrétan az oktatásról sincsenek belső ismereteim, de azt tudom, hogy ez a gimnázium minden lehetőséget megad neked, rengeteg év közbeni programmal, pl a KarMUN, ami lényegében egy többnapos internacionális konferencia az iskola falai között, számos országból érkeznek diákok, akik különböző országokat képviselnek a rendezvény idejére. Nyelvgyakorlásnak, és diplomáciai ismeretek bővítésének nagyon jó. És ez csak egy volt a listán :)
Szerintem mindenképp próbálkozz be a Karinthyba, ezzel az átlaggal, és az angolos terveiddel szerintem ez a legjobb választás számodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!