Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova mehetnék középiskolába...

Hova mehetnék középiskolába ilyen átlaggal?

Figyelt kérdés
7. év végén 4,7 voltam és kb. ötödiktől fogva ugyanígy tartottam magam. Milyen középsikola lenne számomra a jó választás ilyen átlaggal? Nem a legeslegerősebbe szeretnék menni de egy nekem való 'erős' iskolába..Mindenképp angol nyelven szeretnék tanulni emelt óraszámban vagy kéttannyelven..Valaki tudna valamit?:c

2014. okt. 30. 15:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Karinthyt én is tudom ajánlani, angol nyelvből országos szinten a legjobbak között van, és még közel is van hozzád. Személy szerint én nem jártam oda, de kb jobban ismerem, mint a saját volt középiskolámat, habár a tanári karral nem vagyok tisztában, konkrétan az oktatásról sincsenek belső ismereteim, de azt tudom, hogy ez a gimnázium minden lehetőséget megad neked, rengeteg év közbeni programmal, pl a KarMUN, ami lényegében egy többnapos internacionális konferencia az iskola falai között, számos országból érkeznek diákok, akik különböző országokat képviselnek a rendezvény idejére. Nyelvgyakorlásnak, és diplomáciai ismeretek bővítésének nagyon jó. És ez csak egy volt a listán :)

Szerintem mindenképp próbálkozz be a Karinthyba, ezzel az átlaggal, és az angolos terveiddel szerintem ez a legjobb választás számodra :)

2014. dec. 9. 18:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönööm:) Mivel ilyen sokan írtátok, ezért szerintem meg is jelölöm kb. a 2.-3. helyen:)) Köszönöm:)
2014. dec. 15. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!