Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen középiskolába mehetnék,...

Milyen középiskolába mehetnék, ha kisgyerekekkel szeretnék foglalkozni?

Figyelt kérdés
Bölcsödében nagyon szívesen dolgoznék, de az óvoda is szóba jöhet. Még csak hatodikos (12 éves) vagyok, de el szeretném dönteni, hogy később ne az utolsó pillanatban kelljen döntenem. Abban már biztos vagyok, hogy a kisgyerekek között szeretnék elhelyezkedni, azonban nem tudom, hogy milyen középiskola lenne megfelelő :) leginkább Győr-Moson-Sporon megyében lenne a legjobb. Előre is köszönöm a segítséget! :)

2014. jan. 18. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Leérettségizel, utána elvégzel egy bölcsődei gondozói tanfolyamot (ami max. 2 év) és már mehetsz is dolgozni.
2014. jan. 18. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:
bármilyen középiskola elegendő. Csak tanulj elég jkól,ohgy fel vegyenek óvónőképzőre főiskolára vagy fsz képzésre bölcsödei gondozónak. illetve ha eü szakközepet nézel ott van 2 éves okj képzés a gondozónéniknek
2014. jan. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!