Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen középiskolába mehetnék...

Milyen középiskolába mehetnék Pesterzsébeten? Van ott kollégium?

Figyelt kérdés

9.-es vagyok a hatvani Bajza József Gimnáziumban, angol tagozaton. Ez az iskola legerősebb osztálya, a B. Második nyelvként spanyolt tanulok. Az iskola átlag kb. 4,5, én ehhez képest 3-as, 4-es tanuló vagyok, de ha picivel lennék szorgalmasabb, akkor 5-ös is lehetnék, ami ha koleszos lennék, simán menne.

Nem szeretném elmondani, hogy miért akarok eljönni a mostani iskolámból, de nagyon fontos és sürgős lenne.

Mit tudnátok ajánlani nekem?

Nagyon alkalmazkodó képes vagyok és könnyen be tudok illeszkedni.

2012. febr. 26. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Van a kerületbe a KLG. De ajánlott kerülni. Sok ember csalódott már benne. Ezen nyelvek a Karinthy gimiben vannak Pestszentlőrincen, de az azért eléggé erős iskola. Ha még áll a kérdés akkor azt nyugodt szívvel tudom ajánlani neked. Megközelítése is elég jó Pesterzsébetről. Kolesz meg az Űllői úton van egy. Egyik haverom ott van, mivel Tarjáni a srác, de a Karinthy melletti Sztehlo suliba jár. :) Ha kicsit gyengébb kell akkor meg a Sztehlo. Jó suli. Nagyon sok embert ismerek onnan is. Ugyan borzas mód vallásos, de mivel most kezdik még csak 2. évüket az egyházzal ezért az idősebb évfolyamokon (szeptembertől 11, 12, 13) lévők közül kb senki se a vallásosság miatt ment oda.
2012. aug. 21. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Már megoldódtak az itteni problémáim. Lazítottam nyáron, most látszólag minden rendben van, de azért köszönöm a válaszod! :)
2012. szept. 3. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Neked a jelenlegi sulidba kellett felvételizni?

(Vagy elég volt az ált.iskolai átlag?)

2014. okt. 30. 20:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Központi írásbeli felvételit kellett írnom és ez alapján felállítottak egy rangsort, akik közül az első 19-et vették fel.
2014. nov. 6. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!