Adjam fel az álmomat?
Nem hiszem,hogy 80 ezres fizetésed lenne.Az a minimálbér,és a diplomások eleve más kategóriába tartoznak.Az ideggyengeség pontosan mit takar?Én azt mondom,ne add fel az álmod,pszichológián irreálisan magas a ponthatár,nehéz bekerülni.Ezt az évedet használd fel arra,hogy újraérettségizel,ha kell,nyelvvizsgázol vagy OKJ-t szerzel,és jelentkezz csak megint.
Sok sikert neked!
Kedves Kérdező!
Ezzel a "háttérrel" egyáltalán nem fogsz hátrányba kerülni, sőt, ha konkrétan ilyen esetekkel találkozol, talán még jobban is tudsz segíteni a tapasztalataid által! Egyébként meg ha terapeuta szeretnél lenni, akkor úgyis kötelező lesz 150 órányi terápiára járnod egy terapeutához, mint páciens, az sem véletlenül lett kitalálva, biztosan sokat nyersz majd vele. Ne add fel az álmodat, ha tényleg ezzel akarsz foglalkozni, akkor sikerülni is fog!
Én pszichológiára járok (másodéves vagyok), és habár nem terapeuta szeretnék lenni, egészen más területen tervezek dolgozni, de ha van bármilyen kérdésed, nyugodtan tedd fel, hátha tudok válaszolni rá :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!