Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel az álmomat?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel néha szóba kerül az a téma, hogy szeretnék gyereket, majd ha eljön az ideje... De ő egyáltalán nem szeretne, se most, se később, sose... Eddig nem volt komolyabb problémánk ezzel a témával, gyorsan lerendeztük azzal, hogy majd lesz ami lesz... De az utolsó szóbakerülés alkalmával elég nagy vitánk lett belőle...

Tudja, hogy mennyire családcentrikus vagyok, és hogy mennyire szeretnék majd gyerekeket, de ő nagyon fél ettől...

Olyanokat mond, hogy ő nem elég nekem, hogy ha lenne gyerekünk, akkor őt jobban szeretném nála és ezért elhanyagolnám a barátnőmet...

Szerintem ez egyáltalán nincs így, de sehogyse tudom megértetni vele ezt...

Még fiatalok vagyunk, ő 21, én 20, még korai lenne, de pár év múlva ez már aktuális témának mondható (nem szeretnék vén szülő lenni) bár igaz, hogy nagyon gyerekes a felfogása, még nem mondható komolynak, de lehet, hogy sose lesz az...

Szerintetek adjam fel az álmomat/vágyamat és próbáljak nélküle boldog lenni, vagy várjak arra, hogy hátha megkomolyodik (nem sok esélyt látok rá) ???

2012. dec. 28. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2012. dec. 28. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Még korai erről beszélni szerintem..fiatalok vagytok.

Ott az élet, a buli a haverok.. nagyon korai lenne egy gyerek..:)

2012. dec. 28. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1-2 évvel azelőtt hozd fel neki, mielőtt gyereket akarnál, addigra mindketten sokat változtok, most meg csak vitatkoztok rajta. Gyereket te sem most akarsz, de gondolom a vitát sem élvezed, akkor meg minek erőlteted.
2012. dec. 28. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Hát, nem felnőtt nőként gondolkodik, az biztos. Pont a férfiakra szokott ez jellemző lenni, hogy másodiknak érzik magukat a gyerek mellett. De egy anya nem így gondolkodik.

Szerintem 20 évesen lehetne több esze, de neked kell tudnod, hogy bevállalod-e a kockázatot.

2012. dec. 28. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Úr isten, még csak bnőd. Majd akkor beszélj gyerekről ha a felséged, és ráér az még bőven. Jó isten....
2012. dec. 28. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Az emberek sokat változnak, az emberek többsége alig huszonévesen semmilyen jövőképpel vagy elképzeléssel sem rendelkezik, van, aki ilyen idős korban azt sem tudja, hogy pl. mivel szeretne foglalkozni "felnőttként". Lehet, hogy a barátnőd is másképpen fogja gondolni néhány év múlva, ha felélednek benne az anyai érzések. Egyébként furcsa, amit mondott, lehet, hogy ez csak amolyan "kifogás" nála, nem tudom. Egy ideig szerintem jegeljétek a témát, és később térjetek rá vissza. Óvatosan közelítsd meg a dolgot, próbáld kideríteni, hogy miért gondolhat ilyeneket.
2012. dec. 28. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Méghogy az álmodat, ne gyerekeskedj. Mi az álmod? Hogy a barátnőd reggelente okádik, egyre formátlanodik, hisztis a hormonoktól, nehezen/alig tudja elvégezni a házimunkát, a bevételetek megfeleződik, miközben a kiadásotok megduplázódik. Megszül, a melleiből tej szivárog, szex hónapokig nincs, mikor végül mégis, akkor rájössz, hogy kitágult a hüvelye és lóg a melle a szoptatástól, miközben még mindig túlsúlyos. A gyerek éjjelente üvölt, fáradtan mész munkába, amikor hazaérsz akkor azt látod, hogy a csajod teljesen kimerült, hisz ő sem alszik rendesen hónapok óta, mindketten ingerlékenyek vagytok, a házimunka elhanyagolva, még több kiadásotok van, már a pénz miatt is veszekedtek, miközben egyre jobban eltávolodtok egymástól lelkileg. EZ AZ ÁLMOD? Mert EZ a gyerekvállalás, kisöcsém, nem az, amit a reklámokban látsz, egy édibédi, mosolyogva alvó babóka...
2012. dec. 28. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
ráér később beszélni róla
2012. dec. 28. 21:47
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat :) meg fogom fogadni ezeket , majd később térek vissza rá

#6 igen, neki pontosan semmilyen elképzelése sincs arról, hogy mit szeretne... Remélem igazad lesz :) ja és nem kifogás, ténylegesen ez is a baja...

#7 köszönöm a kíméletlen igazságot, úgy tűnik te nagyon nem akarsz/akartál gyereket, de én nem erre voltam kíváncsi, a többiek megértették a kérdésem lényegét... nah mindegy, ezzel nem változtattál a vágyamon, egyszer szeretnék családot!

2012. dec. 28. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem pár hónap múlva lyukaszd ki a gumika :DDD
2012. dec. 29. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!