Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel az álmomat?
A barátnőmmel néha szóba kerül az a téma, hogy szeretnék gyereket, majd ha eljön az ideje... De ő egyáltalán nem szeretne, se most, se később, sose... Eddig nem volt komolyabb problémánk ezzel a témával, gyorsan lerendeztük azzal, hogy majd lesz ami lesz... De az utolsó szóbakerülés alkalmával elég nagy vitánk lett belőle...
Tudja, hogy mennyire családcentrikus vagyok, és hogy mennyire szeretnék majd gyerekeket, de ő nagyon fél ettől...
Olyanokat mond, hogy ő nem elég nekem, hogy ha lenne gyerekünk, akkor őt jobban szeretném nála és ezért elhanyagolnám a barátnőmet...
Szerintem ez egyáltalán nincs így, de sehogyse tudom megértetni vele ezt...
Még fiatalok vagyunk, ő 21, én 20, még korai lenne, de pár év múlva ez már aktuális témának mondható (nem szeretnék vén szülő lenni) bár igaz, hogy nagyon gyerekes a felfogása, még nem mondható komolynak, de lehet, hogy sose lesz az...
Szerintetek adjam fel az álmomat/vágyamat és próbáljak nélküle boldog lenni, vagy várjak arra, hogy hátha megkomolyodik (nem sok esélyt látok rá) ???
Még korai erről beszélni szerintem..fiatalok vagytok.
Ott az élet, a buli a haverok.. nagyon korai lenne egy gyerek..:)
Hát, nem felnőtt nőként gondolkodik, az biztos. Pont a férfiakra szokott ez jellemző lenni, hogy másodiknak érzik magukat a gyerek mellett. De egy anya nem így gondolkodik.
Szerintem 20 évesen lehetne több esze, de neked kell tudnod, hogy bevállalod-e a kockázatot.
Köszönöm a tanácsokat :) meg fogom fogadni ezeket , majd később térek vissza rá
#6 igen, neki pontosan semmilyen elképzelése sincs arról, hogy mit szeretne... Remélem igazad lesz :) ja és nem kifogás, ténylegesen ez is a baja...
#7 köszönöm a kíméletlen igazságot, úgy tűnik te nagyon nem akarsz/akartál gyereket, de én nem erre voltam kíváncsi, a többiek megértették a kérdésem lényegét... nah mindegy, ezzel nem változtattál a vágyamon, egyszer szeretnék családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!