Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen körülmények között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen körülmények között adjam oda neki?

Figyelt kérdés
vettem valamit a páromnak, és úgy szeretném odaadni neki hogy érezze hogy én mindig itt leszek neki, és kicsit megható is legyen az odaadás. hogyan csináljam? pl ha jön hozzám akkor kicsinosítom magam, főzök neki valami finomat, este megfürdünk kettesben, és a szobámba mikor belép akkor ott már ég a gyertya, és levelekben kérem meg hogy menjen ide és ide és akkor ott megtalálja. ötleteket kérnék légyszíves, ezt azért nem tartom jó ötletnek mert így a fiúk szokták meglepni a barátnőjüket. én pedig lány vagyok. én 20 ő 29. valami romantikusra gondolok.
2012. dec. 10. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak kérdezem, nem ítélkezem: nem túl nagy köztetek a korkülönbség?
2012. dec. 11. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:
miért lenne nagy?
2012. dec. 12. 09:55
 3/3 A kérdező kommentje:
és ez mos számít?
2012. dec. 12. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!