Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók! Kinek milyen körülmények között, hány évesen történt?

Figyelt kérdés
Most fogok a 3. randira menni a sráccal és nagyon izgulok. Talán most már el fog csattanni az a bizonyos első csókom:D Kíváncsi lennék a ti történeteitekre! Illetve pár tanácsra ha lehet :))) 16/L
2012. máj. 18. 18:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

14 éves voltam, totál részeg és az egyik régi ismerős 17 éves srác lesmárolt...Vagyis vagy fél óráig smárolgattunk. Nem volt rossz.

Körülbelül ennyi az én történetem.

Amúgy nem kell parázni miatta, jön nagyon magától a dolog. Figyelj arra, hogy a kezeidet ne lógasd, mert az nagyon gáz, mert átkarolni a nyakát vagy ilyesmi.

2012. máj. 18. 18:58
 2/23 anonim válasza:

Én inkább tanácsot írnék.:)

Mindenképp mutasd meg neki valahogy,hogy TE készen állsz már a csókra.:) Mindenképp nézz mélyen a szemébe.Nézd a randin reakcióit.:) Szájával mit csinál.STB.

Sok sikert!:)

3/23 anonim ***** válasza:
83%
Még nem történt meg 18/F
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Én is 16 évesen csókolóztam először :) Igaz én fiú vagyok. A dolog úgy történt hogy spontán találkoztam a lánnyal tehát nem előre megbeszélt randiról volt szó igaz előtte volt már 3 randink de akkor még nem történt meg a csók. A dolog úgy volt hogy én akkor elhívtam őt fagyizni majd kisétáltunk a tópartra ez alatt és ott beszélgettünk majd a lány hozzám bújt és akkor történt ez meg. Nekem akkor volt a leg első csókom akkor csókolóztam először nem görcsöltem vele inkább élveztem minden pillanatát a dolognak. Neked is ezt javaslom hogy ne izgulj miatta inkább lazulj el és élvezd.
2012. máj. 18. 18:59
 5/23 anonim ***** válasza:
10%
HÁHÁ szar vagy nekem már igen :D
2012. máj. 18. 18:59
 6/23 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. máj. 18. 19:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen. Egy kajáldában mozi után átkarolt egymás szemébe néztünk, mindketten mosolyogtunk, aztán lassan közeledett felém és megtörtént :)) Hihetetlenül jó volt, mindig is szép emlék marad, azt hiszem. :)
2012. máj. 18. 19:11
 8/23 A kérdező kommentje:
óó ez nagyon aranyos!:)
2012. máj. 18. 19:24
 9/23 anonim ***** válasza:
87%
14 éves voltam, egy bál után történt az ágyban (még mindig együtt vagyunk!) örök emlék :D
2012. máj. 18. 19:41
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Pont tegnap volt. Késő este történt, és a közelben senki sem volt. Ölelkeztünk, aztán eljutottunk a csókig. Béna voltam xD de megértő volt, és adott tanácsokat is. Nagyon jó volt, mert nagyon szeretem őt:)

19/F

2012. máj. 18. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!