Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók! Kinek milyen körülmények között, hány évesen történt?

Figyelt kérdés
Most fogok a 3. randira menni a sráccal és nagyon izgulok. Talán most már el fog csattanni az a bizonyos első csókom:D Kíváncsi lennék a ti történeteitekre! Illetve pár tanácsra ha lehet :))) 16/L
2012. máj. 18. 18:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Haza kellett utaznom az egyetemről. Gyorsan szedtem a lábaim, mert nem akartam lekésni a vonatot. Hiába volt December, az idő ma rendkívül tavaszias volt. Elértem az alagutat, már csak a lépcsőkön kellett felcipelni a táskámat. Ahogy egyre feljebb értem a lépcsőfokokon úgy láttam egyre többet a peronból... és Belőle is. A szívem hevesebben vert a gondolattól, hogy újra láthatom Őt. Minden egyes lépcsőfok egy újabb szívdobbanás. A lábam remegni kezdett, nem akart engedelmeskedni az akaratomnak, de muszáj volt tovább menni! Végül bekövetkezett amitől féltem. Észrevett! Kedvesen mosolygott rám, ő látszólag nem izgult. A szívem már úgy zakatolt, hogy féltem ő is meghallja. De ő csak nézet rám kedvesem, mosolyogva, a szeme csillogott és bennük az én arcom tükröződött. Felsegített a vonatra és együtt utaztunk haza. Egész testem lázban égett. Már a 3. napja jártunk és még nem csókoltuk meg egymást. Bár nem beszéltük meg, hogy pont most történik meg... de mi van ha most történik meg? Kellemes borzongással töltött el ez a gondolat, és ez az érzés annyira tetszett, hogy többször is magam elé képzeltem a dolgot. Út közben a barátom láthatólag nem volt ideges. Szívem zaját sem hallotta meg, bár láthatólag zavarta, hogy ilyen sokan ülnek a vagonban. Vajon miért? Bele gondoltam a lehetséges okába és ismét átjárt az az édes érzés...

Aztán elérkezett az a pont is amikor csak ketten voltunk a vagonban. De nem láthatóan nem történt semmi. És én már beletörődtem, hogy nem is fog. Szívem csillapult, lelkem megnyugodott. Átadtam magam a táj élvezetének... illetve csak átadtam volna, de a testem minden idegszálával mellettem ülő férfira koncentráltam. Hiszen ő a barátom! A férfi érdekel, a talpától az utolsó hajszáláig! Éreztem minden rezzenését, hallottam minden levegővételét.

Hamarosan következtek az alagutak. Az utolsó a leghosszabb előtt egyszer csak éreztem ahogy megmozdul mellettem Ő. Rátekintettem. Láttam amint lassan fölém hajol... a szívem elkezdett hevesen verni... egy pillanatra megállt és láttam rajta a tétovázást, de végül dűlőre jutott és elkezdet lehajolni felém... ekkor a szívem már úgy dobogott, hogy a vonat zakatolását sem hallottam tőle, azon gondolkodtam, hogy nem veszi észre a barátom, hogy a szívem majd kiugrik a helyéről... már olyan közel volt hozzám az arca, hogy éreztem a leheletét... aztán beértünk egy alagútba és minden elsötétült... és éreztem. Éreztem a nedves, puha ajkakat. Hirtelen elöntött a forróság, mintha egy dézsa forró vízbe dobnának, tagjaimban jóleső bizsergést éreztem... sajnos mire teljesen átadhattam volna magam az érzésnek már vége volt az alagútnak és vele együtt a csóknak is. Még mindig a történtek hatása alatt voltam. Ültem elbűvölve. Barátom megkérdezte, hogy jó volt-e? Én meg leheltem neki egy bizonytalan "hát...", erre megint elmosolyodott. "Megy ez nekem jobban is!" És ismét átélhettem a csodát, kiélvezhettem a forróságot.

Voltam ekkor 20 éves. Felejthetetlen élmény volt.

2012. máj. 18. 20:07
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
13évesen egyik osztálytársammal
2012. máj. 18. 20:13
 13/23 anonim válasza:
82%
En nagyon kicsi voltam a tobbi valaszok hoz kepest.En 10 voltam es a suliban tortent.16/L
2012. máj. 20. 13:14
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Már majdnem 14 voltam. Egy fiúval alakultak a dolgok már egy ideje és amikor egyik nap este hazakísért akkor megtörtént :D nem volt olyan fantasztikus, de jó élmény marad :)
2012. máj. 26. 21:09
 15/23 anonim válasza:
Majdnem 16 évesen, nem bántam meg hogy kivártam :D Egy bevásárlóközpontban egy félreeső padon, a srác egyből kiszúrta hogy nekem ez az első, azóta is jókat nevetünk rajta :D De nagyon jó volt, a randi végére már egész jól belejöttem :)
2012. jún. 3. 17:49
 16/23 anonim válasza:
Hogy alakult a dolog? :D
2012. jún. 3. 17:51
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Én12 évesen..ez gáz ? :( bár akivel fiuval csókoloztam már 8 hónapja jártam......nem rosszra gondolni semmi több

:DDD

2012. jún. 25. 00:29
 18/23 anonim válasza:
83%
2 hónap múlva leszek 14, és most hétfőn volt az első csókom egy 16 éves fiúval. Már régen udvarolt nekem, és ő is bejött nekem szóval elkezdtünk találkozni. Egy kis erdős részen volt és épp mentem haza, mikor elbúcsúztunk megölelt és utána pedig megcsókolt! : D
2012. jún. 27. 13:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudod melyik mód a leghatásosabb? Szerintem nagyon jó. Nézz a szemébe, majd lassan a szájára vezesd a szemed. Majd megint a szemébe, utánna a szájára. Akkor pedig tudni fogja, a csókon jár az eszed. Próbáld csak ki. Hajrá!
2012. júl. 17. 21:05
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

2 történetem van: A leges legelső az egy házibuliban volt 13 évesen mattrészegen egy két évvel idősebb csajjal smároltam vagy fél óráig meg állítólag matattam is lent rendesen de erre nememlékszem csak mesélték. De mivel erre nem emlékszem ezért mindig elmondom a másodikat is ami kicsit aranyosabb.

Szintén 13 évesen egy olyan lánnyal aki nagyon kedves a számomra nagyon jóban vagyunk mindig ölelgetem ilyenek de csak barátok vagyunk egyszer azonban mégis elcsattant egy csók egy nyári éjszakán.

2012. júl. 30. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!