Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen lánnyal együtt lenni? Hogy bírja megcsókolni?
Szóval tegnap láttam egy párt, olyan 20 év körüliek lehettek, a lány szerintem 20 alatt, a fiú felette.
A lényeg hogy a lánynak nagyon durván el volt rohadva a fogsora, tiszta fekete volt, és nevetett simán, a pasinak meg normális fogsor, szép fehér. Én már attól is majdnem elhánytam magam hogy láttam, a pasija meg ott volt mellette, meg is csókolta, ő hogy csinálja? Nem érzi hogy büdös a szája, meg nem látja hogy milyenek a fogai??
Honnan tudod h nem emeli fel a fogkefét? Sok olyan betegség van sajnos, ami a fogak elvesztéséhez vezet. Ismerősömnek is volt, pontosan nem tudom mi a betegség neve, de sorban kihullottak a fogai, persze nem 1-2nap alatt. Volt amelyik így elfeketedve. Arról sem ő tehetett. Jah és nem volt öreg, 30as éveiben jár.
Lehet h akit te láttál, nem régóta jár fogorvoshoz csak. Lehet h csak ritkán tud eljárni, mert mondjuk nem olyan az anyagi helyzete.
Megannyi dolog miatt lehet, nem kell leírni mindenkit elsőre:) Főleg hanem is ismered. Nyilván a pasi sem hiába volt vele.
dehülye vagy...ttól még tuti mos fogat, szerintem ez lány betegség, bulímia miatt rendelkezik ilyen fogsorral..
amúgy én is naponta vagy5x mosok fogat, mégsem fehérek, mert a fog alapból nem hófehér (csak a szerencsés embereké) hanem csontszínű
ne a hollywoodi mindenhéten fogfehérítésre járó emberek legyenek már a példa..
Igen értem én hogy csontszínű, nekem se hófehér.
Amúgy is ha kilyukad el kell menni betömetni, az ingyen van, nem kell megvárni hogy kirohadjon. Nekem is volt már lyukas fogam, elmentem és szépen betömték. Azért nem hiszem hogy ilyen idős koráig aki rendesen mossa a fogát annak ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!