Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Művészeti középiskola? Adjam...

Művészeti középiskola? Adjam fel az álmomat egy másikért?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, pályaválasztás előtt állok. Elég jó tanuló vagyok, a központim is nagyon jó lett. Gimi után orvosi egyetemre szeretnék járni, más szakmát el sem tudok magamnak képzelni. Ha mégsem vennének fel abba a gimnáziumba, ahova szeretnék menni biológia tagozatra, lehet más iskolát meg sem jelölök, csak a művészetit. Viszont az orvosi pálya így kilőve. Az lenne nekem a legjobb iskola, csak utánna nem tudom mit kezdenék magammal. Szerintetek mit csináljak? Anyát hiába kérdezem, ő azt mondja mindenben támogat, az én döntésem...
2010. jan. 31. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha mindenáron orvos akarsz lenni, akkor ne menj művészetibe. vannak még más gimnáziumok is, válassz azokból.
2010. jan. 31. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha az az álmod, h orvos legyél, akkor gimibe menj. Ha nem is sikerül biosz tagozatosba, akkor se művészetibe szerintem. De ha rendesen tanulsz (otthon, sulin kívül, akár magántanár segítségével) művészetiből is bekerülhetsz. Biztos nehezebb, de ha már most tudod, h orvosi a cél, akkor addig simán fel tudsz készülni akár egyedül is:)
2010. jan. 31. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne menj művészetibe, manapság nagyon nehéz főállású művésznek lenni.
2010. febr. 1. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!