Marton21 kérdése:
Melyik szakbol lehet jobban meggazdagodni? Mérnök informatikus vagy pénzügy-számvitel?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 14:11
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy te melyiket szeretnéd csinálni!
2/11 anonim válasza:
meggazdagodni akármelyik szakból meglehet, csak ne igy indulj neki ;)
3/11 anonim válasza:
Menj a másodiknak, ilyen hozzáállással mérnökként éhen fogsz halni
4/11 A kérdező kommentje:
penzugy szamvitelre akarok menni de azt mondjak hogy ott foleg lányok vannak
2014. aug. 29. 14:26
6/11 A kérdező kommentje:
Nem...De férfiként nehezebb elhelyezkedni?
Vagy miert foleg a nok választják ezt a szakot?
2014. aug. 29. 14:39
7/11 anonim válasza:
Melyik érdekel, de amúgy ilyen hozzáállással semelyikkel
8/11 anonim válasza:
Meggazdagodni elég sokmindenből meglehet.Nem ez a lényeg, hanem az hogy szeresd amit csinálsz és értsél is hozzá.Az, hogy elvégzel egy egyetemet és kapsz egy darab WC papírt róla, de lóf. szt sem tudsz utána mitkezdeni vele akkor abból max.a híd alá mehetsz.
9/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyikre mégy, ilyen hozzáállással az egyik szakot sem fogod elvégezni.
10/11 anonim válasza:
3-ik vagyok,
Azért szépen megy az álszent duma :D mintha mostanában mindenki annak megy csak ami az álma és nem veszi figyelembe a leendő fizetést... Én Mérnök Informatikusnak jelentkeztem 1.) jó elhelyezkedési lehetőség 2.) jó fizetés 3.) mert szeretek programozni, matekot elsős koromtól imádom
De mérnöknek menni csak azért, hogy meggazdagodj elég necces ez olyan mintha orvosnak mennél erre kell áldoznod az életedet nem csak 8-órát leszel mérnök hanem 24et így könnyen beleunhat az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!