Pénzügy és számvitel alapszakon végzek. Mellé másoddiplomaként megéri a programtervező informatikus vagy felesleges?
oksa, akkor a kérdésedre a válasz: nem.
elégedett vagy? nah, szuper!
Szerintem már ez a kötekedő stílusod elég, hogy egy állásinterjún ne te legyél a befutó....
Nincs értelme elvégezned, mert az informatikai jártasság nem egyenlő a programozással!!!!!!
Hallottam olyat, hogy programtervező informatikus, szakosodott gazdasági matematikára (elég ütős kombináció), de a te esetedet nem tudom elképzelni.
Ha te pénzüggyel akarsz foglalkozni inkább, és csak infos jártasság kell, akkor felesleges - jobban jársz valamilyen OKJ-s (pl. adatbáziskezelés, Excel makrók, Access, stb...) tanfolyammal.
Viszont ha informatikával akarsz foglalkozni, akkor nagyon jó az, ha vannak gazdasági ismereteid - érted az üzletet, a rendszereket nem feketedobozként látod, hanem érted az értelmét, célját. Elmehetsz programozónak, szervezőnek, projektvezetőnek, stb... ízlésedtől függően.
Az informatika egy FOS... Én ott kezdtem lehúztam 2 évet, minden tárgyam megvolt, de mégis váltottam közgázra.
Ha tudod úgy élni az életed, hogy nem érintkezel emberekkel, kódolsz egész nap, akkor csináld meg, ártani nem árt, de ha el tudsz helyezkedni a PSZ-el, akkor inkább próbálj azzal szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!