Programtervező informatikus vagy vegyész?
Figyelt kérdés
Melyiket kéne el végezni?2012. okt. 19. 19:50
1/6 anonim válasza:
Milyen célból? Ha kéne, akkor inkább hagyd.
2/6 anonim válasza:
tök más a két szak, ami érdekel azt válaszd
3/6 anonim válasza:
Első válasza jogos.
Ha csak "kéne", akkor egyik sem.
Az informatikáról csak azt tudom mondani, hogy ha nem érdekel igazán és csak azért tanulod, mert valami kell, vagy mert "hú az jól fizet", akkor már bukásra vagy ítélve. (Hidd el, sok ilyen emberrel találkoztam az egyetemen. Aki azért megy ilyenre, mert nincs más, vagy csak a pénz miatt, az szinte biztos, hogy sosem diplomázik le. De ha mégis, munkát nem talál.)
4/6 A kérdező kommentje:
Érdekel a kutatás, főleg a kémiai kutatások, de a fizikai is, viszont nagyon érdekel a programozás is, és ezért kérdeztem, hogy melyiket lenne érdemes?
2012. okt. 20. 08:38
5/6 anonim válasza:
Ez esetben döntsd el, hogy melyik érdekel jobban és melyik az amivel tényleg igazán szívesen foglalkoznál.
Menj el nyílt napra is egy kiszemelt intézményhez és nézd meg milyen ott az élet és miket tanulhatsz.
6/6 anonim válasza:
Ha kutatni is szeretnél akkor Phd-t is szerezned kell, ami +3 év legalább. Szóval ezt is vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!