Amerikában és Németországban is olyan sok informatikus van mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy Magyarországon Dunát lehet rekeszteni az informatikusokkal, annyi van belőlük. EZ Amerikára és Németországra is igaz? /Akármilyen informatikusra gondolok/
Amúgy vagy informatikus, vagy fordító vagy vegyész szeretnék lenni. Az infót szeretem, az idegennyelvekhez jó érzékem van nagyon, a kémiát is szeretem és vonz a vegyészkedés, de a vegyésznek nagyon kell fizika és matek, és ezek sajnos nem mennek annyira :S. (Tudom informatikushoz is kell a matek, de úgy azért olyan szinten megyeget.)
2011. nov. 30. 19:16
1/1 anonim válasza:
Jelenleg a legtöbb lehetőség az IT szektorban van mind itthon, mind pedig a többi országban. Sajnos itthon nagyon sok kókler van a szakmában és ők nem találnak melót, de aki igazán otthon van az IT témában az talál munkát. Ha az infót választod, akkor arra figyelj hogy amit a suliban tanulsz, az csak egy alap, ha igazán jó akarsz lenni, akkor járj utána a dolgoknak magad! Pl. olvasgass külföldi szakmagazinokat stb. Én pl. olyan témán dolgozom, amit a suliban csak egy rövid ideig tanultunk, a többit autodidakta módon sajátítottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!