A programtervező informatikusokat tényleg túl hajtják a munkahelyen?
Prog infót fogok tanulni egy erős egyetemen.
Viszont az halottam hiába végez az ember el egy jó egyetemet utána munkahelyen is túlfogják hajtani.
Egy ismerősömnek pld olyan sokat kellet túlóráznia(11-12 óra/nap) hogy a gyerekeire nem jutott idő,(igaz marha sokat is keresett vele..) azért abba is hagyta a melót mással kezdet el foglalkozni ami kevesebb időt vett el.
Nektek mi a véleményetek erről?
Aki ilyen területen dolgozik az tüntesse fel a válasz mellé,+ a szakmai tapasztalatát
Csak nem ELTÉ-re mentél? Szegény.
Az ismerősöd pontosan mit csinál? Mert olyan munkakör, hogy programtervező informatikus, nincs.
Nem igaz,én egy multinál vagyok és nem venném észre,hogy széthajtanak sőt,volt,hogy a programvezető szólt este 9-kor pénteken,hogy menjek már hazafele mit ülök itt,hagyjam már abba.Néztem mi van :D
Hajtás az van keményen,de nem annyira,viszont mellette nem nettó 100-t keresel hanem ennek minimum a 4-szeresét.
Megéri szerintem,ezér nincsen gyerekem nem kell kivel foglalkoznom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!