Bejuthatok ELTE-s kollégiumba? (több lent)
Sziasztok!
A koleszokba való jelentkezés is egyfajta pontrendszer alapján történik. Ezeket a pontokat mindenféle szociális körülmények meglétekor szerezhetőek meg.
3-man vagyunk tesók, viszont már elköltöztek, így az nem számít. Nem vagyunk leszázalékolva, illetve nem vagyunk hátrányos helyzetűek sem. A szüleim jövedelme is viszonylag magas, így ezért se jár pont.
Sajnos albérletet nem tudnánk fizetni, így csak a kolesz jöhet szóba, viszont félek hogy nem fognak felvenni.
Valaki meg tudná osztani tapasztalatait?
Egyébként az ELTE-IK-ra nyertem fölvételt.
Én is most nyertem felvételt ELTE-re (TTK) és hasonlóan aggódom a kollégium miatt...
Már próbáltam utánanézni, meg is találtam a ponttáblázatot, amit itt letölthetsz:
Próbáltam keresni a ponthatárokat is, az elmúlt években úgy 31-37 pont körül mozgott, ha jól emlékszem
Mivel én is csak idén kezdek, sajnos nem tudok ennél többet segíteni, viszont én is szívesen várnék még válaszokat a tapasztalatokról!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!