Nem vettek fel kollégiumba. (ELTE) Milyen kolikba jelentkezhetek külsősként?
Albérletet kérlek ne mondjatok, nem tudnám finanszírozni. Jelentkeztem ELTE-n várólistára, de ki tudja, mikor szabadulnak fel helyek...
A kérdésem az lenne, milyen kollégiumokat tudtok ajánlani, ahova külsősöket is felvesznek? (Akár gimnáziumi kollégiumi is megteszi)
Kérlek titeket, ha tudtok, árat is mondjatok.
Szia, köszi a választ! :)
Várólistára már rögtön másnap jelentkeztem, de fellebbezni elvileg csak akkor lehet, ha nem vették figyelembe valamelyik dokumentumom...
Pedig legszívesebben megkérdezném tőlük, hogy egy vállalkozó szülő mégis mi a francért ér több pontot, mint egy munkanélküli??? Hát komolyan b@sszák meg. Az is le van szarva, hogy 98 illetve 96% os (emelt) érettségivel jutottam be...komolyan kiakasztó. Azt, meg aki Horvátországba ment nyaralni a BMW-jével, felveszik. Elképesztő.
"Nem futja.." A fenét nem. Csak hát a koli mekkora buli. Ja. Csakhogy nekem nem a "buli" miatt kéne az elhelyezés, hanem mert nincs más lehetőségem...
Nagyon szarul van ez megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!