Mi a véleményetek a két egyetemi végzettségről?
1. - Környezetmérnöki kar
2. - Angol-irodalom bölcsész kar
Gondolok itt a tanulás nehézségeire, az iskolai végzettség elismerésére, valamint az életben történő megbecsülésre, jövedelemre, elhelyezkedésre stb...
Válaszoltam a kérdésedre, úgy látszik elfelejtetted elolvasni. Vagy esetleg nem is tudsz normálisan olvasni, bár ahogy elnézem a hozzászólásaidat, a szövegértés még nem megy neked. Igazából az értő olvasás általános iskolás anyag. Tudok ajánlani nagyon jó elsős, másodikos könyveket.
Mivel ebben a témában már rég nem a kérdésed a téma, hanem névtelenül próbálod szidni a válaszolókat, ezért szerintem másnak te na adj utasításokat, hogy mit csináljon.
A szövegértéseddel tényleg problémák vannak.
Idézem magam: "Honnan tudod, hogy másnak milyen végzettsége van? Még a nevét sem látod az illetőnek. :)"
Olvasd el legalább 15x, ha nem érted segítek értelmezni.
Vagyis azt te miből állapítod meg, hogy ki hol dolgozik?
Ilyen felfogással hatalmasat fogsz koppanni az életben, de sebaj. 19 éves vagyok, és egyetemre készülök, de neked hatalmas nagy tehetséged lehet abban, hogy kinek mi a munkája.
Képzeld még most sem vagyok anyuci kedvence te agyatlan ba...rom! Te beszélsz nekem a primitívségről??? Előbb nézz magadba kérlek, te szánalmas pondró! NEM AZ VOLT A KÉRDÉSEM HOGY NEKEM MIT AJÁNLOTOK!!!!! Olvassad még el párszor, hátha menni fog...
Kedves 19 éves egyetemre készülő! Téged is csak sajnálni tudlak, a hozzáállásod miatt. Lehet, hogy igazad van az angol szövegértésem némileg jobb lehet a magyarnál, de németül is tökéletesen megérteném! Amúgy én már ovis koromban is tudtam olvasni...:)NEM SZIDOM A VÁLASZOLÓKAT CSAK REAGÁLOK A HÜLYE SZÖVEGEIKRE!!! Ne haragudj már, de ki az Isten vagy te, hogy utasítgass engem? Nekem adhat más utasítást, hogy mit csináljak? Teljes zűrzavar a fejetekben szegényeim! Majd meggyógyultok egyszer...
A „Honnan tudod, hogy másnak milyen végzettsége van? Még a nevét sem látod az illetőnek. :)" kérdésedre szándékosan nem reagáltam, mert a válasz számomra és másoknak is egyértelmű, csak a magadfajta gyökerek nem tudják... Szánalmas vagy tudod? Csak mosolygok rajtatok nyomikáim! DE JÓT SZÓRAKOZOK.....:))))))
Igazából én a te primitívségeden röhögök. :D
Nézd végig miket írsz és hogyan. Az ilyen stílus és hangvétel egyáltalán nem egy intelligens emberre vall.
Igazából te mutattad meg, hogy közülünk ki a "kütyügyári zombimelós". Sok szerencsét az életben. Elvégre ha agyad nincs, akkor legalább szerencséd legyen. :)
Hagyd, biztos verte az apja mikor gyerek volt.
Mellesleg:
"Mi a véleményetek a két egyetemi végzettségről?
1. - Környezetmérnöki kar
2. - Angol-irodalom bölcsész kar "
Ezek nem egyetemi végzettségek, hanem karok, te értetlen.
Én is tudtam az óvodában olvasni, Jobb az angol szövegértésed, mint a magyar? Az már régen baj. Nincs kedved hazamenni? Mellesleg csak az ilyen komplexusos tini lányok menőznek a """tudásukkal""", mert megerősítést várnak a környezetüktől. Ez igen csak szánalomra méltó.
Igaza van az előttem szólónak, tényleg rossz a szövegértésed, ezért leírom még egyszer, olvasd el legalább ötször.
Neked egyiket sem ajánlom.
(Tanulj meg írni)
NO COMMENT!
Unalmasak vagytok kedveseim....:)
Amúgy meg sza...rok rátok, meg a hülye írásaitokra!
(tanulj meg gondolkodni)
És végezetül:
B.U.É.K.
én csak most kapcsolódok be és olvastam a kommenteket :D
Na eldöntötted már hogy mire menj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!