Nem olyan rég (pár éve) hirdettek meg egy új szakot a neve: molekuláris bionika. Tud-e esetleg bárki bármit erről a szakról vagy tudományról, esetleg ha idetéved egy egyetemi hallgató erről a szakról, akkor tud róla mesélni valamit?
Figyelt kérdés
Feladatkörre, elhelyezkedési lehetőségekre, fizetésre, a munka mibenlétére meg a jövőbeni kilátásokra gondoltam.2011. okt. 31. 12:05
1/4 anonim válasza:
Senki sem tud semmit. Én elsőféléves hallgató vagyok de tényleg se a tanárok, se a felsőbbévesek nem tudnak semmit ezekről a dolgokról. Én csak annyit tudok hogy a közép matek emelt biosz kb a legszarabb kombó oda, mivel eddig 0 biosz volt és annyi matek amennyit a BME-n bármelyik szak megirigyelne. Szegeden nem tudom hogy megy ez, én a pázmányra járok.
2/4 anonim válasza:
Szegeden is ugyanez a helyzet. Matek orrba-szájba > aztán kémia > fizika > biosz.
4/4 anonim válasza:
egy újabb egyetemi szélhámosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!