Molekuláris biológia vagy mikrobiológia? (pro és kontra)
Érdekel mindkettő és nem tudom melyik szakirányon induljak el. Melyik a keresettebb, melyiket fizetik meg jobban...?
Vagy csak valami szimpla tanács?
A Debreceni Egyetemre jártam biológia alapszakra.Tőlünk inkább molbioszra jelentkeztek mert a TEVA-ban jól lehet keresni.Most épül itt Richter is.Jelenleg álláshirdetés is van az egyetem honlapján is ahová kifejezetten molbioszost keresnek.Kapott az egyetem egy többmilliárdos uniós támogatást amiből egy mikrobiológiai diagnosztikai centrumot húztak fel és felújítottak sok klinika épületet is.Ugyanakkor hallottam róla hogy őssejtkutató laboratóriumot is fognak létesíteni.
Szerintem munkahely lesz.
A máik dolog pedig hogy az idén a TTK-n a biotechnológia msc nagyon felkapott lett. Főleg a gyógyszer biotechnológia.Ezen nem is csodálkozom hiszen a gyógyszeriparban mindig volt pénz és a biotechnológiai ipar is feltörőben van.Ha ez Magyarországon annyirra nem is érezhető de külföldön biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!