Mi a véleményetek a két egyetemi végzettségről?
1. - Környezetmérnöki kar
2. - Angol-irodalom bölcsész kar
Gondolok itt a tanulás nehézségeire, az iskolai végzettség elismerésére, valamint az életben történő megbecsülésre, jövedelemre, elhelyezkedésre stb...
"de gyanítom valami kütyügyárban robotolsz 3 műszakban!!!"
Oké, meggyőztél.
Kezdhetted volna azzal, hogy eszed ágában sincs dolgozni semmit, soha, és tanulni se kelljen.
Tudod mit? Menj bölcsésznek. Komolyan. Aztán dögölj éhen.
Kedves 2 utolsó válaszoló! Sajnos a válaszaitok maximálisan tükrözik az értelmi színvonalatok! Nem is várok mást tőletek, akik a 8 általánost is éppen hogy csak elvégezték! Szerencsére vannak ÉRTELMES emberek is, akiknek a válaszát köszönöm! Az utolsótól pedig azt kérdezném meg, hogy honnan vette hogy eszem ágában sincs dolgozni, illetve tanulni sem akarok???
Végezetül pedig ÜZENEM NEKED BUN....*KÓKÁM, DÖGÖLJ ÉHEN TE!!! PA...*RASZT, BA....*ROM!!!
Hozzáteszem, hogy a kérdésed olyan alapinformációkra kérdez rá, amit egy értelmes ember 5 perc alatt megtalál az interneten, de te még az internetet sem tudod használni. Kérdésedre válaszolva, neked egyiket sem ajánlom.
"Gondolok itt a tanulás nehézségeire, az iskolai végzettség elismerésére, valamint az életben történő megbecsülésre, jövedelemre, elhelyezkedésre stb...
"
Már mondtam, hogy neked biztosan lennének tanulási nehézségeid. Az életben nem egy papír miatt becsülik meg az embert, amit szinte bárki meg tud szerezni, hanem a munkásságáért (gondolom neked ez új dolog). Gondolom, letörik a kis ujjacskád, hogy megnézz egy jövedelmi statisztikát (vagy nem tudod, hol keresd, a fene nagy értelmi színvonaladdal.)
Kedves utolsó előtti hozzászóló /kicsi fiú/!!! Képzeld el magas szülők gyermekeként fiúkat megszégyenítő magassággal rendelkezem...:) 184cm vagyok és sportos testalkatú! - Látnoki képességeid látom gyengültek. pffff
1. NEM VAGYOK ANYUCI KEDVENCE! Ellenben te biztos
magadból indulsz ki!
2. Nem te fogod megmondani, hogy hol tanuljak tovább!
3. A te szellemi színvonalad és írási kultúrád EGYENLŐ A
NULLÁVAL!!! Csak szánni tudlak nyomikám!!!
4. Az érettségim már rég megvan te TAPLÓ! muhahaaa Ha
gondolod belinkelhetem... Bár úgysem tudod hogy néz az
ki valójában. Nem általános iskolai bizi ám....:)))
5. Az utánad szóló értelmes ember reagált a második
„komoly" gondolatodra - Nagyon amatőr vagy kedves
barátom, ha hiszel az ilyen statisztikáknak, majd
felébredsz egyszer...
6. Te egyáltalán felfogtad a kérdésemet? Ajánlom olvasd
fel anyucinak hátha segít értelmezni...
TUDOD MIT JELENT AZ? HOGY VÉÉÉÉÉÉÉÉLEMÉÉÉÉÉÉÉÉNY!!!
Utolsó kedves hozzászólónak köszönöm a válaszát, örülök, hogy vannak még értelmes segítőkész emberek!
3. Szerintem előbb nézd meg a saját írási kultúrádat, utána kritizálj. :)
4. Honnan tudod, hogy másnak milyen végzettsége van? Még a nevét sem látod az illetőnek. :)
Kedves 60%-os agyoniskolázott tuskó! Én lesz...rom, ha 3 műszakban robotolsz a kütyügyárban alamizsnáért, addig örülj míg ez is akad neked. Valószínűleg ez sem tart örökké, vagy becsődöl a gyár, vagy egyszerűen tovább áll, mert kicsivel odébb olcsóbban is elvégzik a munkát... DE MIÉRT KELL EGYBŐL FIKÁZNI, HA VALAKI TOVÁBBTANUL???
Kedves utolsó örülnék, ha a KÉRDÉSEMRE válaszolnál érdemben, nem pedig okoskodsz itt nekem... - köszike!
(csak nem szintén egy kütyügyári zombimelós....?:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!