Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a két...

Mi a véleményetek a két egyetemi végzettségről?

Figyelt kérdés

1. - Környezetmérnöki kar

2. - Angol-irodalom bölcsész kar

Gondolok itt a tanulás nehézségeire, az iskolai végzettség elismerésére, valamint az életben történő megbecsülésre, jövedelemre, elhelyezkedésre stb...

2009. dec. 30. 11:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
5%

"de gyanítom valami kütyügyárban robotolsz 3 műszakban!!!"

Oké, meggyőztél.

Kezdhetted volna azzal, hogy eszed ágában sincs dolgozni semmit, soha, és tanulni se kelljen.

Tudod mit? Menj bölcsésznek. Komolyan. Aztán dögölj éhen.

2009. dec. 30. 16:25
 12/31 A kérdező kommentje:

Kedves 2 utolsó válaszoló! Sajnos a válaszaitok maximálisan tükrözik az értelmi színvonalatok! Nem is várok mást tőletek, akik a 8 általánost is éppen hogy csak elvégezték! Szerencsére vannak ÉRTELMES emberek is, akiknek a válaszát köszönöm! Az utolsótól pedig azt kérdezném meg, hogy honnan vette hogy eszem ágában sincs dolgozni, illetve tanulni sem akarok???

Végezetül pedig ÜZENEM NEKED BUN....*KÓKÁM, DÖGÖLJ ÉHEN TE!!! PA...*RASZT, BA....*ROM!!!

2009. dec. 30. 23:28
 13/31 anonim ***** válasza:
34%
Kicsi lány, amit mondtam megmondtam. Elég primitív alak lehetsz, anyuci kedvence. Könyörgöm, ne menj a felsőoktatásba (bár elnézve a felfogásod, valamint az agyi színvonaladat szerintem örülsz, ha le tudsz érettségizni, kettesre)! Ne kelljen az adófizetők pénzét egy ilyen szellemi fekete lyukba dobni, ha valami véletlen folytán fel is vennének. Ja, és tanulj meg írni, te életképtelen.
2009. dec. 31. 08:38
 14/31 anonim ***** válasza:
13%

Hozzáteszem, hogy a kérdésed olyan alapinformációkra kérdez rá, amit egy értelmes ember 5 perc alatt megtalál az interneten, de te még az internetet sem tudod használni. Kérdésedre válaszolva, neked egyiket sem ajánlom.

"Gondolok itt a tanulás nehézségeire, az iskolai végzettség elismerésére, valamint az életben történő megbecsülésre, jövedelemre, elhelyezkedésre stb...

"

Már mondtam, hogy neked biztosan lennének tanulási nehézségeid. Az életben nem egy papír miatt becsülik meg az embert, amit szinte bárki meg tud szerezni, hanem a munkásságáért (gondolom neked ez új dolog). Gondolom, letörik a kis ujjacskád, hogy megnézz egy jövedelmi statisztikát (vagy nem tudod, hol keresd, a fene nagy értelmi színvonaladdal.)

2009. dec. 31. 08:58
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Jövdelmi statisztikákat fölösleges olvasgatni, nézz meg egy akármilyen statisztikákat jogászoknál is az van kiírva, hogy több 100ezret keresni, igen a felső kategória a többi meg éhezik, jól teszed, hogy másoktól kérdezel, mert az okos ember nem kajálja meg a neten olvasgató sok szemetet, hanem olyanok után kutat, akik ezek közül művelik is valamelyik szakmát. Én mérnök vagyok, igaz nem környezetmérnök. Ha szereted a matekot, a fizikát, biológiát és kémiát, akkor ott a te helyed. Egyébként a környezetmérnökin/vegyészmérnökin/biomérnökin, mert ezek valahol összekapcsolódnak, mesterképzésen belül vándorolni is tudsz egyik helyről a másikra, pl. ha környezetmérnökit végeztél lehetsz még vegyészmérnök, nem olyan nehéz a matek, mint egy villamosmérnökin, ott pusztulat, azt végeztem.:) Szóval nem olyan vészes, mégis el fogsz tudni vele helyezkedni, nagy rájuk a kereslet, és ez nemzetközileg igaz, elmész külföldre biztos kapsz állást, ha jól beszéled az adott nyelvet, és nem kell rettegni, hogy hátrányban leszel az ottaniakhoz képest, nekem is sok külföldi kollégám van, mégis felvették őket. Ha tudok segíteni bármiben írj, ismerek jó pár környezetmérnököt.
2009. dec. 31. 09:08
 16/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti hozzászóló /kicsi fiú/!!! Képzeld el magas szülők gyermekeként fiúkat megszégyenítő magassággal rendelkezem...:) 184cm vagyok és sportos testalkatú! - Látnoki képességeid látom gyengültek. pffff

1. NEM VAGYOK ANYUCI KEDVENCE! Ellenben te biztos

magadból indulsz ki!

2. Nem te fogod megmondani, hogy hol tanuljak tovább!

3. A te szellemi színvonalad és írási kultúrád EGYENLŐ A

NULLÁVAL!!! Csak szánni tudlak nyomikám!!!

4. Az érettségim már rég megvan te TAPLÓ! muhahaaa Ha

gondolod belinkelhetem... Bár úgysem tudod hogy néz az

ki valójában. Nem általános iskolai bizi ám....:)))

5. Az utánad szóló értelmes ember reagált a második

„komoly" gondolatodra - Nagyon amatőr vagy kedves

barátom, ha hiszel az ilyen statisztikáknak, majd

felébredsz egyszer...

6. Te egyáltalán felfogtad a kérdésemet? Ajánlom olvasd

fel anyucinak hátha segít értelmezni...

TUDOD MIT JELENT AZ? HOGY VÉÉÉÉÉÉÉÉLEMÉÉÉÉÉÉÉÉNY!!!

Utolsó kedves hozzászólónak köszönöm a válaszát, örülök, hogy vannak még értelmes segítőkész emberek!

2009. dec. 31. 12:31
 17/31 anonim ***** válasza:
Szió! Nos, én csak a másodikról tudok nyilatkozni, mert anglisztikára járok. Én műfordító szeretnék lenni, ezért jelentkeztem oda. Mellesleg tanulok portugálul, és tudok németül. Én szeretnék majd korrepetálást is vállalni, esetleg egy nyelviskolában tanítani. Szerintem van kereslet rájuk, de talán inkább külföldön. Nem tudom, hol tervezed a jövőd. Szerintem az alapján válassz, ami igazán érdekel. Sok szerencsét!
2009. dec. 31. 16:26
 18/31 anonim ***** válasza:
39%
Nem olvasom el a fröcsögésed. Vedd be a gyógyszered!
2009. dec. 31. 16:40
 19/31 anonim ***** válasza:
12%

3. Szerintem előbb nézd meg a saját írási kultúrádat, utána kritizálj. :)

4. Honnan tudod, hogy másnak milyen végzettsége van? Még a nevét sem látod az illetőnek. :)

2009. dec. 31. 17:04
 20/31 A kérdező kommentje:

Kedves 60%-os agyoniskolázott tuskó! Én lesz...rom, ha 3 műszakban robotolsz a kütyügyárban alamizsnáért, addig örülj míg ez is akad neked. Valószínűleg ez sem tart örökké, vagy becsődöl a gyár, vagy egyszerűen tovább áll, mert kicsivel odébb olcsóbban is elvégzik a munkát... DE MIÉRT KELL EGYBŐL FIKÁZNI, HA VALAKI TOVÁBBTANUL???

Kedves utolsó örülnék, ha a KÉRDÉSEMRE válaszolnál érdemben, nem pedig okoskodsz itt nekem... - köszike!

(csak nem szintén egy kütyügyári zombimelós....?:))))

2010. jan. 1. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!