Lányként milyen szakmát érdemes tanulni, amiben tuti el tudnék helyezkedni? Bölcsész egyetemi diplomám van, de semmire sem jó
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:53
21/26 anonim válasza:
Nem tudom, milyen vagy matekból, de ha nincs vele bajod, komolyan mondom, kezdj el valami mérnöki (!) képzést, ha van rá lehetőséged.
Nekem is bölcsész az eredeti végzettségem, most műszaki egyetemre járok. Így utólag sajnálom, hogy erre pazaroltam az ingyenes féléveimet. Pedig nagyon irodalomszerető, elhivatott kislány voltam én is 18 évesen. :(
25/L
22/26 A kérdező kommentje:
és mit kezdtél el? háát amúgy felvettek nyelvszakra, de kaptam egy másik munkát és így sajnos nem iratkozhatok be
2010. aug. 9. 10:20
23/26 anonim válasza:
08-09 09:57-es vagyok: mérnök informatikát tanultam/tanulok utána.
24/26 anonim válasza:
Akkor mégis jó volt vlmire a diploma
25/26 A kérdező kommentje:
De reg volt :) Vegul elvegeztem levelezőn a nyelv szakot, de kifejezetten az első bölcsész diplomám miatt vettek fel egy helyre. Imádom! Jol keresek es azt csinálom, amire mindig is vagytam
2017. jún. 25. 17:49
26/26 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon régi kérdés, de milyen munkát találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!