Lányként milyen szakmát érdemes tanulni, amiben tuti el tudnék helyezkedni? Bölcsész egyetemi diplomám van, de semmire sem jó
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:53
1/26 anonim válasza:
Szerintem képezd magad tovább, tanulj nyelveket, és járj állás interjúkra, sikerülni fog, ne add fel!
2/26 anonim válasza:
milyen bölcsész? tanár nem tudnál lenni?
3/26 A kérdező kommentje:
kommunikáció....nemsokára magyar is
tanár....háát nem sok esély van rá
2009. dec. 14. 15:26
4/26 anonim válasza:
szerintem nyelvekre gyúrj,+piacképes OKJ is sokat érhet...
5/26 A kérdező kommentje:
na és a piacképes okj mit takar? :)
2009. dec. 14. 15:52
6/26 anonim válasza:
pl.könyvelő,esetleg bankkal kapcsolatos meló...valutakezelő-pénztáros és egyéb gazdasági jellegű szakmák.
vagy felsőfokú szakképzésre is mehetsz:
sajna lányként ez nem könnyű..legalábis nekem,aki sík hülye vagyok matekból...de gondolom te se nagyon vagy reál beállítottságú..
az a baj h.a legtöbb piacképes szakma férfiaknak való..
7/26 A kérdező kommentje:
hát igen...a férjem villamosmérnök és agyonkeresi magát....szóval, ah efelé tendálnék, na de a matek 2-es érettségim nem tudom hova lenne jó:)
2009. dec. 14. 16:05
8/26 anonim válasza:
nézegesd az álláshirdetéseket.(pl.profession.hu)miből keresnek sokat/mik az elvárások.tudom ez nehéz ügy,mivel mire végzel lehet h.már nem ez lesz a helyzet..de valamiből ki kell indulni.
9/26 A kérdező kommentje:
a másik baj, hogy 27 éves vagyok....
2009. dec. 14. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!