Lányként milyen szakmát érdemes tanulni, amiben tuti el tudnék helyezkedni? Bölcsész egyetemi diplomám van, de semmire sem jó
28 évesen kezdtem a másod diplomába.
Nem szeretsz írni,, lehetnél moderátor vagy ilyesmi valami médiával foglalkozó dolgot keresnék a kommunikáció mellé.
ismerek vegyészt...okj+technikum és gépek mellett áll és gyógyszereket pakol dobozba, majd kipucolja a gépet három műszakban:(
marad a nyelvszak szerintem
szerintem ha férjnél vagy szülj egy gyereket! Ebben a válság időszakában úgy is nehéz elhelyezkedni. Ott leszel 30 éves 3 év múlva és lesz egy szép 3 éves kislányod vagy kisfiad és addigra már lehet h. lesz munkahely.
Plusz a szülés után fél vagy 1 évvel el kezdhetsz egy sulit!
Tudod nálunk a családban hányan ezt tették.
Illetve 40 éves korban is kezdtek második diploma megszerzéséhez. Anyám is 43-évesen lett másoddiplomás és nem bánta meg azóta sem, pedig sokat kellett a fővárosba utazni több mint 4 órát+ 2gyereket nevelni stb.stb.
szóval gondolkodj el ezen!
Ha további tippeket kérsz, írd meg az e-mailed.
Ne add fel! Van remény! Példa rá a sok pozitív eset!
sajnálom :( tényleg nagy gond.
ismerősi körben is két helyen csak lombikkal sikerült. Az egyik helyen 8 év után jött össze a baba.
Sokat kell várni, de megéri a gyerek....
:(
remélem ez lesz az ajándékunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!