Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lányként milyen szakmát...

Lányként milyen szakmát érdemes tanulni, amiben tuti el tudnék helyezkedni? Bölcsész egyetemi diplomám van, de semmire sem jó

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

28 évesen kezdtem a másod diplomába.

Nem szeretsz írni,, lehetnél moderátor vagy ilyesmi valami médiával foglalkozó dolgot keresnék a kommunikáció mellé.

2009. dec. 14. 16:19
 12/26 anonim ***** válasza:
35%
irodai asszisztens,ügyintéző titkár képzés
2009. dec. 14. 16:20
 13/26 anonim ***** válasza:
picképes OKJ. Egy OKJ képzés max 1-2 éves, anyagliag sem a legdrámaibb. Pl. a vegyész eléggé keresett szakma, kül-és belföldön is nagy az esély az elhelyezkedésre:)
2009. dec. 21. 12:14
 14/26 A kérdező kommentje:

ismerek vegyészt...okj+technikum és gépek mellett áll és gyógyszereket pakol dobozba, majd kipucolja a gépet három műszakban:(

marad a nyelvszak szerintem

2009. dec. 21. 15:58
 15/26 anonim válasza:
42%

szerintem ha férjnél vagy szülj egy gyereket! Ebben a válság időszakában úgy is nehéz elhelyezkedni. Ott leszel 30 éves 3 év múlva és lesz egy szép 3 éves kislányod vagy kisfiad és addigra már lehet h. lesz munkahely.

Plusz a szülés után fél vagy 1 évvel el kezdhetsz egy sulit!

Tudod nálunk a családban hányan ezt tették.

Illetve 40 éves korban is kezdtek második diploma megszerzéséhez. Anyám is 43-évesen lett másoddiplomás és nem bánta meg azóta sem, pedig sokat kellett a fővárosba utazni több mint 4 órát+ 2gyereket nevelni stb.stb.

szóval gondolkodj el ezen!

Ha további tippeket kérsz, írd meg az e-mailed.

Ne add fel! Van remény! Példa rá a sok pozitív eset!

2009. dec. 22. 02:18
 16/26 A kérdező kommentje:
:(( sajnos nemrég elvesztettünk egy babát, azóta nem sikerül..én is ezt szerettem volna
2009. dec. 22. 08:22
 17/26 anonim válasza:

sajnálom :( tényleg nagy gond.

ismerősi körben is két helyen csak lombikkal sikerült. Az egyik helyen 8 év után jött össze a baba.

Sokat kell várni, de megéri a gyerek....

2009. dec. 23. 00:24
 18/26 A kérdező kommentje:

:(

remélem ez lesz az ajándékunk

2009. dec. 23. 11:18
 19/26 anonim válasza:
Én meg diszlexiás 36 éves esélyem se volt bekerülni a felsőoktatásba nincs férjem akkor én mit szóljak??!!
2010. jún. 18. 13:03
 20/26 A kérdező kommentje:
nos főiskolán dolgozom és hallgatóink jelentős százaléka diszlexiás....az iskola laptopot ad nekik és kedvezméneket
2010. jún. 19. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!