Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen irányban...

Szerintetek milyen irányban kéne továbbtanulnom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, idén érettségizem. A baj csak az, hogy nem tudom, hogyan tovább. Mindenképp szeretnék továbbtanulni. Jó tanuló vagyok, a főbb tantárgyakból évek óta 5-ös vagyok. Jól megy a matek, de ebben az irányban nem igazán tudom elképzelni magam. Amit nagyon szeretek az a biológia. Fakultációra is járok belőle és szeretnék valamilyen bioszos irányban továbbtanulni. Általános Orvosi Karra nem szeretnék járni, tanár se szeretnék lenni. Több egyetemnél láttam olyat, hogy Egészségtudományi Kar, de nem igazán tudom, hogy az azon belüli szakok(dietetikus, orvosi laboratóriumi és képalkotó analitikus szak) nagy része miről szól. Főleg az utóbbi szakkal vagyok bajban, hogy az milyen lehet. Meg láttam, hogy nem is minden évben indult...

Légyszi adjatok ötleteket, hogy mi jöhet szóba ezek alapján. Ja meg lehetőleg olyat akarok, amivel azért el is lehet helyezkedni, akár Magyarországon, akár külföldön és azért meg is lehet élni belőle. Előre is köszi a segítséget!

2013. okt. 8. 19:34
 1/4 anonim válasza:
Biosz szakon gondolkoztál már? Vagy ha kémia faktra is elmentél, és biosz mellett abból is emeltezel, elmehetsz gyógyszerésznek is.
2013. okt. 9. 15:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Biosz szakon mivel tudnék elhelyezkedni?

Amúgy a kémiát utálom, szóval az kizáró ok nálam. :D

2013. okt. 9. 18:48
 3/4 anonim válasza:
Lehetsz vele pl. biológus, botanikus, ökológus, zoológus, laboráns, laborasszisztens, orvoslátogató, projektmenedzser ès tanár, ami nem akarsz.
2013. okt. 9. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
A bioszhoz mindenhol kell a kémia. Ahhoz, hogy tényleg megértsd a biológiát először is a fizikát és a kémiát kell nagyon megérteni, majd ezek után a biológia, ami ezekre épül. Szóval ha nem szereted a kémiát inkább ne is gondolkozz olyan szakon, ahova a biológia kell.
2013. okt. 9. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!