Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem megyek el emelt kémiábó...

Ha nem megyek el emelt kémiából szóbelire, akkor elégtelen lesz írva az érettségimbe?

Figyelt kérdés
Bioszból is emeltezek,abból mennék szóbelire,csak kémia annyira rossz lett,hogy nem érdemes szerintem,mert nem kerülnék be már biztosan az orvosira.Annyi lenne a kérdésem,hogyha nem megyek el szóbelire,akkor annak lesz-e vmilyen nyoma az érettségi bizonyítványomban?vagy nem is fog benne szerepelni. És ugye ezt meg lehet csinálni hogy nem megyek el szóbelire? Vagy esetleg be kell-e jelentenem vhol h nem megyek?

2013. máj. 27. 18:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Persze, azért szerintem se csökken annyit a ponthatár max 1-2 ponttal lesz 400 alatt. Mondjuk azon nagyon meglepődtem, hogy Debrecenbe 415 volt tavaly a ponthatár, simán 425-re számítottam..
2013. máj. 28. 17:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Így már egyet értek.Abban biztos vagyok,hogy ha csökkenek a ponthatárok akkor is 400 körül lesz, de az se lehetetlen hogy nem sokat fog változni.A kérdeőnek meg midenképpen ajánlom,ha már minden kérdésére kapott választ,akkor üljön neki az ismétlésnek, és majd utána elmondhatod,hogy megpróbáltam. Ha nem jönne össze,akkor meg tudni fogod,hogy is néznek ki az emelt szóbelik és nem kell emiatt aggódnod.

és én igazán nem bánnám,ha nagyon alacsony lesz a ponthatár:D:D:D de annyira nem hiszem,hogy jelentősen lecsökkene

sok sikert és kitartást, csak ennyit tudunk mostmár mondani :)

2013. máj. 28. 19:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a bioszra tanulj, mert ha ilyen kémiát írtál nagyon sokat kéne tanulnod a jó szóbelihez, és a biosz rovására menne. Szerintem a szóbeli nehezebb kémiából, legalábbis szerintem összetettebb tudás kell hozzá, olyan részletekbe is belemennek, amikbe írásbeliken nem. Tehát szerintem a bioszra tanulj sokat, hogy az meglegyen és nyáron tanulj kémiát, hogy legközelebb újrapróbálhasd. szerintem.
2013. máj. 30. 20:52
 24/24 anonim ***** válasza:

Semmisnek veszik

Nem kapsz róla papírt

2019. máj. 20. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!