Ha feljelentkeztem egy vizsgára, de nem jelenek meg akkor az indexbe elégtelen lesz írva vagy az hogy nem jelentem meg?
Figyelt kérdés
Szóval ha megyek az indexembe beíratni, akkor csak simán elégtelent írnak, semmi jelen nem lesz annak, hogy ott voltam-e vagy sem?2011. jan. 17. 20:54
1/4 anonim válasza:
nem tudom ez mennyire egyetemfüggő,de nálunk erre simán elégtelent írnak, nincs sehol feltüntetve,hogy ott volt-e, csak a pontszámnál egy nagy 0 :)
2/4 anonim válasza:
Nálunk úgy működik, hogy ha nem jelentél meg, akkor az jelenik meg a tanulmányi rendszerben, hogy "nem jelent meg". Index nálunk nincs, de ha nálatok van még, gondolom ilyen esetben nem kell beleíratni semmit, mivel is nincs jegy. Viszont ha nem jelentél meg, attól függetlenül is az egy elhasznált vizsgaidőpontnak számít és akkor nem vehetsz fel UV-t, mert ahhoz minimum egy 1-esnek lennie kell a rendszerben.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is automatikus egyest jelentett. Ezért is kell elmenni vizsgázni, legalább az esélyt megadod magadnak, hisz rosszabbul nem jársz, mintha el sem mentél volna.
4/4 anonim válasza:
Az én indexembe soha nem írtak még be olyat hogy nem jelent meg. Talán 1x volt hogy nem mentem el, de jobban jársz ha bemész legalább az 1-esért mert akkor nem kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!