Ha nem megyek el emelt kémiából szóbelire, akkor elégtelen lesz írva az érettségimbe?
Figyelt kérdés
Bioszból is emeltezek,abból mennék szóbelire,csak kémia annyira rossz lett,hogy nem érdemes szerintem,mert nem kerülnék be már biztosan az orvosira.Annyi lenne a kérdésem,hogyha nem megyek el szóbelire,akkor annak lesz-e vmilyen nyoma az érettségi bizonyítványomban?vagy nem is fog benne szerepelni. És ugye ezt meg lehet csinálni hogy nem megyek el szóbelire? Vagy esetleg be kell-e jelentenem vhol h nem megyek?2013. máj. 27. 18:44
1/24 anonim válasza:
Nem kell bejelentened. Egyszerűen nem mész el. Szóbeli hiányában a kémiából tett érettségi vizsgád érvénytelennek minősül, amely elégtelennek számít. Elégtelen nem kerül bele érettségi bizonyítványba.
2/24 A kérdező kommentje:
huu nagyon köszönöm,legalább nem lesz benne,ez jó hír.
2013. máj. 27. 19:10
3/24 anonim válasza:
így van, nem kell bejelentened
magánügy, de még a 40 pontot se sikerült elérni?
4/24 anonim válasza:
én több olyat ismerek, akiknek 30 alatt van az írásbelijük és készülnek a szóbelire, hátha..ezek szerint ettől is rosszabb lett?:-( (ja..ők is orvosira készülnek)
5/24 anonim válasza:
nálunk minimum 65 mindenkinek meglett :)
6/24 A kérdező kommentje:
@edit712! én vagyok az aki ezt a kérdést tette fel pár napja: "Ha nincs meg emelt szinten az egyik tárgyból a 25%, akkor nem mehetek el szóbelire?" :( ma bementünk,mert a kísérleteket gyakoroltuk..ma akartam megmondani ofőnek(mert ő a kémia tanár) h nem megyek szóbelire,mert nincs esélyem(ha 40 alatti a pontszámom,akor akartam ezt)..kiderült,h 27 lett...erre is számítottam mondjuk.Látszott hogy azt akarja,meg azt hiszi h megyek én is szóbelire,mondta h ne érdekeljen a töri meg magyar,a bioszra meg kémiára készüljünk :( nem tudtam neki megmondani h nem megyek szóbelire..úgy döntöttem hogy elmegyek,mert meglehet 41/50 szóbeli pontszámmal vagy fölötte a plusz 50 pont...és akkor talán van esély.. de am még a legelején mondta is h nekünk lett a legrosszabb,meg olyat is mondott h az átlag (a városban vagy a megyében,nem tudom) 44 körül van,mármint emelt kémiából. és hogy csak nálunk írtak 90 % fölött,a mi sulinkban,és hogy egy valaki van aki 80 fölöttit írt(más suli),de az OKTV-s meg sokat versenyez...szóval mondta h nagyon rossz lett mindenkinek.A bioszom is megtudtam, 47 lett...én 49-et számoltam,de már nem tudok mit tenni,ez van.(ja meg a 90 % fölöttiek mind vegyésznek mennek,szóval nem orvosira,nem is emelteztek másból,csak kémiából)A törim jobb lett mint gondoltam...de még így is rossz..angolnak örülök,mert kevesebbre számítottam..már csak a magyart nem tudom..de 20 pont már az elején ugrott a 40-ből...szóval nem számítok vmi jóra ebből sem..
2013. máj. 28. 13:09
7/24 A kérdező kommentje:
ezek után nem tudom h mennyi esélyem van..nincs esély h nagy pontszámcsökkentés legyen,igaz?? :(
2013. máj. 28. 13:12
8/24 anonim válasza:
az én ismerősömnek is 27 lett, viszont a biosza jobban sikerült..nem tudom.a biosz is max 65-re tudod felhúzni, szerintem ne add fel, ha most tanulsz, az a tudás nem vész el, max ősszel megpróbálod még egyszer, így legalább nem kell majd annyit készülnöd.
9/24 anonim válasza:
edit712 Nálatok a biosz milyen lett?
10/24 anonim válasza:
Ti honnan tudjátok már most az eredményt??
Nem jún. 4én van a megtekintés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!