Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem megyek el emelt kémiábó...

Ha nem megyek el emelt kémiából szóbelire, akkor elégtelen lesz írva az érettségimbe?

Figyelt kérdés
Bioszból is emeltezek,abból mennék szóbelire,csak kémia annyira rossz lett,hogy nem érdemes szerintem,mert nem kerülnék be már biztosan az orvosira.Annyi lenne a kérdésem,hogyha nem megyek el szóbelire,akkor annak lesz-e vmilyen nyoma az érettségi bizonyítványomban?vagy nem is fog benne szerepelni. És ugye ezt meg lehet csinálni hogy nem megyek el szóbelire? Vagy esetleg be kell-e jelentenem vhol h nem megyek?

2013. máj. 27. 18:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én is azon csodálkoztam. Jó, hogy kb tudjátok, de pontosan? Egy tippem van, hogy érettségiztető (emelt szinten) gimiben tanultok, helyben javították az érettségiket és így nem kell küldözgetni, egyből tudjátok.
2013. máj. 28. 13:49
 12/24 A kérdező kommentje:
ez még nem a 100%-ig végleges szerintem..osztályfőnökünk megkérdezte a javító tanárokat,felírta amiket tudott,és megmondta nekünk.Mert mondom ma kísérletezni mentünk be,és mivel már tudta,megmondta nekünk. A matekot is már 2 nappal a megírása után meg is mondta nekünk,mert pl. azt ő javította,és írt FB-on mindenkinek.Kémiából ő volt a jegyző azt hiszem,de nem biztos,és mondta h annyi pontot adott mindenkinek,amennyit csak lehetett maximálisan,de még 4-én átnézzük és hátha lesz még pár pont.
2013. máj. 28. 13:55
 13/24 A kérdező kommentje:
felvin megnéztem,és 368 jön ki... tudtam h nem lesz vmi sok... biztos h esélytelen...
2013. máj. 28. 14:19
 14/24 A kérdező kommentje:
csupa maxpontos szóbelikkel és várható legjobb eredményekkel 384..
2013. máj. 28. 14:23
 15/24 anonim ***** válasza:

na szóval:D

igen, már emlékszem rád :)

már nem tudom neked akkor mennyit mondtam,hogy mennyit számoltam,de először 30 körül,de azt csak úgy nagyjából számoltam, a számolásaimat nem tudtam lepontozni,szóval ez csak az elmélet volt.

én is voltam benn a suliban a tanáromnál, és elmondtam neki,hogyan számoltam, meg mik jöttek ki, csak ugye azért hittem azt,hogy nem jó,mert más végeredmény jött ki,de több helyen csak számolási hibát követtem el, és ott levonódik az az 1-2 pont, és utána már minden megkapok, úgy örültem neki :))) de gondolhatod:D most inkább mondok kevesebbet, de 60 meglesz így.

és a vicc az egészben,ha tényleg így lesz,akkor még a bioszom lesz pár ponttal rosszabb,amit lényegesen jobban tudok,de ez legyen a legkevesebb xD

fogalmam sincs hogy fog változni a ponthatár, remélem lentebb megy:D

mondjuk a többi tantárgyam 80 % körül meglesznek

de majd pontos eredményt én is jún. 4én tudok meg :)

2013. máj. 28. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:

szerintem menj el, és akkor megpróbáltad:) de szerintem 400nál alább nem fog menni a ponthatár,viszont ezt nem tudhajtuk,hogy ettől több lesz-e,a rendszer maga is 500 pontos, nem úgy mint tavaly.

sok sikert :)

2013. máj. 28. 15:31
 17/24 anonim ***** válasza:
tavaly is 500 pontos volt a rendszer!!! és csökkentek a pontok!!
2013. máj. 28. 16:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el mindenképp. Ha nem látsz rá esélyt, hogy bekerülsz, akkor is. Amikor újrapróbálod, akkor sokkal tapasztaltabb leszel és lehet, hogy nem is fogsz annyira izgulni, ha tudod, hogy milyen a szóbeli:-)
2013. máj. 28. 16:23
 19/24 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm,örülök h nem olyanokat írtatok h ne menjek,felesleges,már úgyis mindegy..akkor csak még rosszabbul éreztem volna magam :( de am igaz,jövőre úgyis újrafelvételiznék,szóval legalább tudnám mire számíthatok :)
2013. máj. 28. 16:28
 20/24 anonim ***** válasza:

oké,de azért abban senki se ringjon,hogy majd orvosin 380nal be lehet jutni!

nem kell és nem is tudunk nyilatkozni,hogy mennyire fog majd változni a potnhatár,de azért az durva lenne,ha már 380nal be lehetne kerülni

2013. máj. 28. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!