Ha nem megyek el emelt kémiából szóbelire, akkor elégtelen lesz írva az érettségimbe?
na szóval:D
igen, már emlékszem rád :)
már nem tudom neked akkor mennyit mondtam,hogy mennyit számoltam,de először 30 körül,de azt csak úgy nagyjából számoltam, a számolásaimat nem tudtam lepontozni,szóval ez csak az elmélet volt.
én is voltam benn a suliban a tanáromnál, és elmondtam neki,hogyan számoltam, meg mik jöttek ki, csak ugye azért hittem azt,hogy nem jó,mert más végeredmény jött ki,de több helyen csak számolási hibát követtem el, és ott levonódik az az 1-2 pont, és utána már minden megkapok, úgy örültem neki :))) de gondolhatod:D most inkább mondok kevesebbet, de 60 meglesz így.
és a vicc az egészben,ha tényleg így lesz,akkor még a bioszom lesz pár ponttal rosszabb,amit lényegesen jobban tudok,de ez legyen a legkevesebb xD
fogalmam sincs hogy fog változni a ponthatár, remélem lentebb megy:D
mondjuk a többi tantárgyam 80 % körül meglesznek
de majd pontos eredményt én is jún. 4én tudok meg :)
szerintem menj el, és akkor megpróbáltad:) de szerintem 400nál alább nem fog menni a ponthatár,viszont ezt nem tudhajtuk,hogy ettől több lesz-e,a rendszer maga is 500 pontos, nem úgy mint tavaly.
sok sikert :)
oké,de azért abban senki se ringjon,hogy majd orvosin 380nal be lehet jutni!
nem kell és nem is tudunk nyilatkozni,hogy mennyire fog majd változni a potnhatár,de azért az durva lenne,ha már 380nal be lehetne kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!