Dugjak vagy tanuljak?

Figyelt kérdés
szerintem nevetséges hogy 40 pluszpontot kap az,akinek van gyereke/terhes.véleményetek mi?
2013. máj. 24. 22:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
40%

Úgy érzem terhes tinik járnak a GYK-ra!!!

Alig van gyerek???? Elmegyek a kórházba hely sincs.

2013. máj. 24. 23:26
 12/38 anonim ***** válasza:
65%

"Valaki kihagy pár évet, mondjuk közben bevállal egy gyereket, majd 1 évre rá rájön, hogy szeretne diplomát. Gyerek mellett azért elég nehéz javító érettségit tenni, nyelvvizsgát csinálni, hogy pluszponthoz jusson."

De a 3-4-5 éves egyetem belefér???

2013. máj. 24. 23:29
 13/38 anonim ***** válasza:
53%
Hülyeség sztem is, én ilyenekért nem adnék pontot. Nem gyereket nevelni kell főiskolára/egyetemre menni, hanem tanulni...
2013. máj. 24. 23:35
 14/38 anonim ***** válasza:
22%

Nézzél meg statisztikai adatokat, hogy fogy a magyar népesség, és hogy csökken a születésszám. A gyerek az érték a társadalomnak, bármilyen hihetetlen neked számodra is érték. Csak így kézzel foghatóan nem látod a hasznát most még.

3-4-5 év egyetem belefér? Ezt mindenkinek magának kell tudni hogy mit vállal gyerek mellett. Meg az a gyerek sem lesz mindig kicsi. Márpedig csak 3 éves korig jár a plusz pont a gyerkőcért.

2013. máj. 24. 23:36
 15/38 anonim ***** válasza:
37%

"Hülyeség sztem is, én ilyenekért nem adnék pontot. Nem gyereket nevelni kell főiskolára/egyetemre menni, hanem tanulni..."

Nyilván tanulni megy az egyetemre.

A plusz pont nem azt jelenti hogy neki nem kell a követelményeket teljesíteni az egyetemen.

Megnézném mit tennél ha gyereked van mér és akkor akarsz vagy kell tanulnod felsőoktatásban. Nem tudhatod mit hoz a jövő még számodra. De nem csak 18-19 évesek tanulnak felsőoktatásban hanem idősebbek is.

2013. máj. 24. 23:53
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

én sem támogatom ezt a plusz 40 pontot, pedig nekem nővérem is kihasználta ezt a lehetőséget.

de én azt sem támogatom, hogy valaki nyelvvizsga miatt kap 28-40 pontot, mert nekem pl. nincs pénzem rá. nuku. pedig jól tudok angolul.

2013. máj. 25. 00:03
 17/38 anonim ***** válasza:
41%

"De a 3-4-5 éves egyetem belefér???" - Levelezőn miért ne? Ugyan ott is kell tanulni, de tömbösítve vannak az órák, ami előny.

Szerintem te túlságosan is abba a hiszembe vagy, hogy itt ilyen 17-18 éves lányokról van szó legfőképp. Közben akik megkapják ezen a címen a pluszpontot általában 25-30 éves emberek.

2013. máj. 25. 00:04
 18/38 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok ebben a hiszemben. De sztem a felsőoktatásba ne azért kerüljön be vki, mert gyereke van.
2013. máj. 25. 00:16
 19/38 anonim ***** válasza:
52%
illetve, ha támogatva is vannak a kismamák, a 40 pont nagyon sok. nagyon sokat kell érte küzdeni.
2013. máj. 25. 00:19
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Nos egyszerű, aki szerint túl sok a 40 pont a gyerekért az vállaljon be egy gyereket, hisz az olyan egyszerű helyzetet teremt és igazságtalanul még plusz pont is jár érte. Akkor mindenki jól jár, értelmes embereknek is lesz gyereke fiatalon és nem csak a drogos tininek meg a romáknak. ráadásul még az egyetemre is könnyebb lesz bekerülni.
2013. máj. 25. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!