Szerintem oszd be magadnak, hogy minden napra jusson egy 3-4, persze úgy oszd be, hogy jusson idő mindegyik tételre. Tartsd magad ehhez az ütemtervhez és az utolsó napokban ismételj. A lényeg, hogy ne legyen olyan tétel, amihez egy szót sem tudsz majd szólni. Minden tételből emelj ki kulcsszavakat (mondjuk egy 8-10-et mindegyikből) és ha már ezek meg lesznek a fejedben, akkor ezekhez a kulcsszavakhoz már jó eséllyel eszedbe fog jutni a "körítés".
2013. máj. 17. 11:14
2/7 anonim válasza:
Történelemből már elvileg kéne lenni minden tételhez vázlat.
Ha nincs; amikor átveszed a tételt írj vázlatot és a vázlatot tanuld meg. Onnantól már sokkal rendezettebb lesz a tudás a fejedben és sokkal gyorsabban is át tudod majd futni a tételeket újra és újra. Ez a többire is igaz de a történelemre különösen.
2013. máj. 17. 13:04
3/7 anonim válasza:
jav
Történelemből már elvileg kellet volna minden tételhez írni egy vázlatot.
Csak korán keltem....
2013. máj. 17. 13:05
4/7 anonim válasza:
Nem olyan sok az
Előveszed a tankönyveket és mész sorba
első osztályos tankönyv, második osztályos tankönyev, harmadik osztályos tankönyv stb. Majdhogynem
csak ki kell írni a dolgokat
2013. máj. 17. 13:32
5/7 anonim válasza:
Irodalommal ugyanúgy
Veszed sorban a tankönyvek anyagát
2013. máj. 17. 13:34
6/7 A kérdező kommentje:
Az összes tételem megvan kidolgozva,tanár látta őket és mindegyik azt mondta elég az,amit kidolgoztam.A törit azért gondoltam előbbre,mert borzasztóan sikerült,ami nem is csoda,mert nem sok köze volt a törihez az egésznek...Na mindegy:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!