Mit tanuljak? Bővebben hogy mi érdekel
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jelenleg gimnáziumba járok,és nem tudom mi szeretnék még lenni,de például tavaly én terveztem meg a kertünket,és rengetegen megdícsérték,és javasolták,hogy ezt kéne csinálnom.Élvezem is az ilyen tervezgetéseket,és rajz órán is amikor épületet kell tervezni,vagy rajzolni azokat is szeretem.Emelett még érdekel mindenféle "biznisz" szinte minden tárgynak lassan tudom az árát,rengeteg ilyet csinálok mostanság,hogy megveszek egy telefont vagy akármit és azt eladom zaciba,vagy telefonoshoz:).Valami ötlet,hogy milyen iskolák,vagy munka van ilyen?18/L
2013. máj. 11. 19:06
3/4 A kérdező kommentje:
És ezekhez a szakokhoz kb. milyen tanulónak,és milyen érettséginek kell lennie?Most 3,7 az átlagom egy erős gimiben.
2013. máj. 11. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!