Ha valaki levelezőin szeretne egy főiskolát elvégezni, mert nincs annyi pontja hogy bekerüljön államilag finanszírozottra akkor ugyanúgy levelezőivel is eltuja sajátítani azt a rengeteg dolgot?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 11:09
1/3 anonim válasza:
Hogy érted? A diplomát ugyanúgy meg fogja szerezni, a két képzés jellege adja a különbséget; levelezőre 80%-ban olyanok vannak akiknek alapból is van bőven elfoglaltságuk(ez a 2. diplomájuk, melóznak mellette, gyesen vannak, stb.), a konzultációk is a legtöbb helyen 2 hetente vannak, ezzel szemben a nappalisoknak van heti 3-4-5 előadásuk + gyakorlatok(kiscsoportos foglalkozások), szóval máshogy tanulnak, persze a könyv ugyanaz, szóval el lehet sajátítani ugyanazt.
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy nehezebb-e levelezőin elvégezni egy főiskolát, mert én úgy érzem és ezért is tettem fel a kérdést, hogyha vki minden nap bejár a főiskolára és van aki elmagyarázza neki hogy mi hogy van a tanulás szempontjából akkor ő neki sokkal könnyebb mint annak akinek nincs ki elmondja ha esetleg ne ért vmit.Erre gondoltam és ez lenne a kérésem hogy mennyivel nehezebb levelezőivel.
2009. szept. 19. 14:15
3/3 anonim válasza:
először is attól hogy levelezős vki még lehet államilag támogatott képzésen!
egyébként meg valamilyen szinten nehezebb így mivel nem tud rögtön kérdezni ha vmit nem ért és ugye sokkal többet kell önállóan feldolgoznia, de van akinek meg pont így a könnyebb, és a tanár csak belezavarja a magyarázatával!:S meg aztán a levelezősöknek több idejük van tanulni, hiszen nem kell egész nap a suliban ülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!