Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Államilag finanszírozottra is...

Államilag finanszírozottra is járhatok?

Figyelt kérdés
Van már egy szakmám,ez kizárja,hogy finanszírozza az állam,vagy nem?
2011. jan. 13. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Diplomáról vagy okj-s képzésről van szó?
2011. jan. 13. 22:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Okj.
2011. jan. 13. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Akkor nem járhatsz már államira.
2011. jan. 13. 22:23
 4/12 A kérdező kommentje:
:( Köszi!
2011. jan. 13. 22:25
 5/12 Vadmeggy ***** válasza:
24%
Az okj-s képzésért plusz pont jár a felvételinél!!! Ez nem igaz, hogy nem jelentkezhetsz állami támogatottra! Nem tudom a pontos feltételeit, de az okjs képzés nem kizáró feltétel. Hány éves vagy?
2011. jan. 13. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Nehogy már elhidd a hülyeséget!

Simán járhatsz államira, sőt, ha az okj-d beleillik abba, amit majd egyetemen tanulnál, akkor plusz pontot is kaphatsz a felvételin. Ennek nézz utána, mert nem tudjuk, hova szeretnél menni, és milyen okj-d van.

2011. jan. 14. 00:54
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi,közben gondolkodtam én is,mert akkor aki szakközépbe járt,elvileg nem is mehetne csak költségtérítésre....

A szakot még nem tudom,először az ELTE Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási szakára gondoltam,de ez költségtérítéses.Aztán gondolkoztam,hogy jó lenne inkább állami finanszírozású /csak diákhitellel tudnám,és már régebben elkezdtem egy egyetemet,még azt sem fizettem vissza/

A gond talán a korommal lesz,25 éves vagyok.

Egyébként kereskedelmibe jártam.

2011. jan. 14. 08:45
 8/12 anonim ***** válasza:
ha diplomád nincs még, akkor simán járhatsz államira.
2011. jan. 14. 09:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 14. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem az elején, hogy diploma vagy okj-s képzés és azt mondtad, hogy okj. Azt hittem, hogy arra akarsz jelentkezni. Okj-ra már nem járhatsz államira, de egyetemre vagy főiskolára természetesen igen.

Első szakmát és első diplomát támogatja az állam.

2011. jan. 14. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!