Államilag finanszírozottra is járhatok?
Nehogy már elhidd a hülyeséget!
Simán járhatsz államira, sőt, ha az okj-d beleillik abba, amit majd egyetemen tanulnál, akkor plusz pontot is kaphatsz a felvételin. Ennek nézz utána, mert nem tudjuk, hova szeretnél menni, és milyen okj-d van.
Köszi,közben gondolkodtam én is,mert akkor aki szakközépbe járt,elvileg nem is mehetne csak költségtérítésre....
A szakot még nem tudom,először az ELTE Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási szakára gondoltam,de ez költségtérítéses.Aztán gondolkoztam,hogy jó lenne inkább állami finanszírozású /csak diákhitellel tudnám,és már régebben elkezdtem egy egyetemet,még azt sem fizettem vissza/
A gond talán a korommal lesz,25 éves vagyok.
Egyébként kereskedelmibe jártam.
Megkérdeztem az elején, hogy diploma vagy okj-s képzés és azt mondtad, hogy okj. Azt hittem, hogy arra akarsz jelentkezni. Okj-ra már nem járhatsz államira, de egyetemre vagy főiskolára természetesen igen.
Első szakmát és első diplomát támogatja az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!