Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gimnázium után, hogyan tovább?

Gimnázium után, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Elég erős iskolába járok, matematika, fizika fakultációval. érdekel a kajálás, a sütés, a biológia, az állatok, lakberendezés ...stb. Nagyon sok minden érdekel (de nem mélyülök vele semmibe igazán), és nem tudom, hogy mire kéne mennem. Dietetikát néztem, de a kémia nem az erősségem. A vendéglátói 2 közép sz. nyelvvizsga kötelező (ez se megy túlságosan). Műszaki dolgoknál nem tudnám magam elképzelni... Kétségbe vagyok esve!! Segítsetek!!
2013. jan. 11. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A dietetika az felér egy öngyilkossággal.

Én is valami hasonlóra mentem, miután egy nehezebb szakon fél évet bírtam. Most már bánom. Nincs meg a kihívás és az önbecsülésem is elveszett. Tiszta szívből ajánlom, hogy ha jót akarsz magadnak, válassz egy nehezebb, de hasznos "szakmát" és azért küzdj teljes erőbedobással (gyógyszerész, állatorvos, műszaki szakok, biológia, kémia, fizika, informatika szak). Ezekhez viszont egész ember kell, nem lehet félvállról venni. Viszont az a pár év kemény munka és áldozat meghozza a gyümölcsét.

2013. jan. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!