Hol tanuljak tovább?
17 éves fiú vagyok, de nem nagyon tudok szüleimmel döntésre jutni, hogy "mi legyek, ha nagy leszek".
Nyelvérzékem elég jó, az angol nyelvet nagyon szeretem, akár azt is el tudnám képzelni, hogy angoltanár leszek, ugyanakkor a német nyelvtől undorodom. (valószínűleg olasz vagy francia nyelvet is elkezdek tanulni tanfolyamon)
Kézügyességem elég jó, szeretek (és szerintem tudok is) rajzolni.
Zenét tanultam 4-5 évig. Zongorázni tudok (ezt tanultam), közben énekelni is akár, de nem profi módon. Gitározni magamtól tanultam meg, nem is rosszul szerintem.
NYEK-es gimnáziumba járok, de 3-4 között (inkább 4, ha igyekszem) ingadoznak az osztályzataim. Matematika, fizika, kémia esküdt ellenségeim, szóval elkerülném őket a jövőben.
előző vagyok: na, nem kizárólag az angoltanárok/más nyelvek tanárai helyzete rossz szabadidő terén, tudom, csak most a te esetedről beszéltem, hogy mikre számíts. És bocsánat, ha valakit megbántottam volna.
Onnan tudom ezeket, hogy jó ideje dolgozom már, és látom, hogy a mi iskolánkban ki mire fordítja a szabadidejét. Messze nem szabad általánosítanom, tudom.
Kérdező, a BTK-k egészen jók. Ott nem kizárólag tanár lehetsz - onnantól még egy-két szakmai nyelvvizsga és betegre keresheted magad olyannal, amihez kedved van. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!