Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit ajánlotok, milyen irányba...

Mit ajánlotok, milyen irányba tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok ebben az évben. Egyik választottam az informatika középfokon, ami jól megy és érdekel is. Viszont a matek tudásom nincs a legmagasabb szinten közepes../átlagos. Emelett még angol nyelvből tervezek érettségizni középfokon, ahol össze tudnám szedni az ötöst. Szerintetek mi menne nekem jól?
2012. nov. 13. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Jól az fog menni, amit szívesen csinálsz! Szabadidődben mit csinálsz szívesen?
2012. nov. 13. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:
a foci minden mennyiségbe... :)
2012. nov. 13. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Na azért azon kívül kell valami, amivel 30 éves korod után is tudsz foglalkozni :)
2012. nov. 14. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
hát nincs nagyon. igazából a sport ami érdekel illetve az informatika
2012. nov. 14. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:
pl. szívesen lennék kommentátor vagy ami a sport világával foglalkozik persze erre nagyon kevés az esély... illetve ismeretstég is szükséges
2012. nov. 14. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát igen. Úgy látom, realista vagy :)

Szerintem ez a két irány (informatika, sport) nem zárja ki egymást, tanulj tovább valamilyen informatikai szakon, és a fociból is mehet, ami belefér!

2012. nov. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!