Rettegek az ismétlő érettségitől, szinte már tanulni sem tudok, mindig azt érzem, hogy felesleges, úgysem vesznek fel. Mit tegyek?
Sziasztok! :)
2 éve érettségiztem, de úgy döntöttem, orvos akarok lenni, amihez idéntől 2 emelt kell. Se bioszból, se kémiából nem emlékszem már semmire, magántanárt jelen anyagi helyzetemben nem tudok magamnak megengedni, így marad az önálló tanulás.
A Mozaik kiadó Biológia 10-12 és Biológia érettségizőknek 1-2-t, és Villányi Attila Kémia a kétszintű érettségire és Ötösöm lesz kémiából c. könyveit ajánlották, ezeket vettem meg.
Nemrég elkezdtem tanulni, de mindig az motoszkál a fejemben, hogy mások magántanárhoz, faktra, érettségi előkészítőre járnak évekig, és sokuknak így sem sikerül, akkor biztos nekem sem fog, aki szinte már mindent elfelejtett, és kb. 6 hónapom maradt a két emeltre...
Szerintetek van esélyem? Van, akiknek ugyanilyen körülmények között sikerült a felvételi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!