Nagyon félek a matek érettségitől (? )
Megnyugtatásul: nálunk kilencedikben még az osztály 45%-a bukásra állt, aztán az érettségi átlagunk idén 4,0 lett :D Ehhez kellett egy jó matektanár. Különben ezért mondom én mindig, hogy nem a jegyek számítanak, hanem a tudás.
Például (nem rád értem) valakit imád a tanár, és hiába hülyébb, mégis megkapja az ötöst. A másik gyereket kevésbé szereti így akármit csinál, akkor is csak 3-4-es lesz. Szóval az effektív tudás a lényeg:) Lehet, hogy az előző sulidban lazábban vették a számonkéréseket. Vagy a tanár értékel szigorúbban. Gyakorolj minél többet, és akkor menni fog:) Meg ha valami kérdésed van, óra elején/végén biztos elmagyarázza a tanárod, ha szólsz neki. Nyugi, én utolsó két évben le sem tojtam a matekot, aztán csak meglett középen 85% :) Ha minden marad a régiben, akkor nem fogsz miatta vért izzadni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!