Szülész-nőgyógyász tanoncok mit csinálnak, az orvosoknál?
"Szülész-nőgyógyász tanoncok"
ILYEN nincs, ezeket orvostanhallgatóknak hivják, és ugyanúgy tanulnak, mint más szakokon.
Részt vesznek a beteg-orvos beszélgetéseken, a viszgálatokon figyelik, hogy az orvos mit és hogy csinál, illetve meghallgatják, hogy milyen kommentárokat füz ehhez.
Mit jelent tanoncok?
Ha még egyetemen vannak akkor általában több orvosi részölegen kell lenniük. Ha már kitalálták hogy nögyógyászok lesznek, akkor sokan oda mennek gyakorlatra, ha még nem akkor az jutott nekik, mert ahogy írtam több részlegen kell lenniük.
Ha már aszisztens orvosok akkor akár egy szülést is levezethetnek, ez függ, hogy mennyi ideje aszisztens orvosok. de vért vesznek, infuziót kötnek be, tájékoztatják a pacienseket stb..
Pl én Németországban szültem, egy kis korházban, itt éjszaka nem is volt bent csak aszisztens orvos. mindent megcsinált mint a rendes orvos, habár szinte csak össze varrt, a többit a bába csinálta.
vizitelt stb...
egyik legjobb barátunk is aszisztens orvos, ö 2 éve dolgozik a vese osztályon, ö pl még egyedül nem maradhat éjszakára, de már szinte mindent egyedül csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!