Tiszaújvárosban Dr. Marosi Gyula (szülész-nőgyógyász) főorvosról mi a véleményetek? Aki jár hozzá?
szerintem egy hentes. még soha nemfájt úgy vizsgálat,mint nála. a saját dokimnál meg sem érzem. arról nem is beszélve,hogy azért mentem hozzá,mert reggel pecsételtem és csak tiszaújba volt buszom. mondom próba szerencse,hátha van rendelés. volt is,már 1 órája elkezdődött,nah mondom magamban még a földszinten,hogy akkor várhatok vagy 4-5 órát,mire sorra kerülök (mert ugye minden más (normális) doki rendelésén óriási a várakozási idő. hát felértem az emeletre,elmentem pisilni,mire kijöttem,már engem kerestek hogy hol vagyok. már elsőre is furcsa volt,hogy rögtön én következem? mire kijöttem értettem miért nincsen senki a rendelésén. biztos vagyok benne,hogy ugayn olyan diplomája van mint minden más dokinak és biztos sok egészséges baba születik nála, de a saját dokimat ismerve ég és föld a különbség!
Sokat látlak itt kérdezni és válaszolni,ha ajánlhatnék egy dokit (és van rá úgy 2 havonta 6E ft a családi kasszában),akkor Gubás Pétert ajánlanám a megyeiben, a magánrendelése a sétálón van, (még a buszt is kényelmesen eléred onnan). csütörötökönként rendel. csak telefonos egyeztetéssel lehet elmenni hozzá,de végtelenül rendes,ha szeretnéd,megadom a számát!
Én is jártam hozzá és nem voltam elragadtatva. Kedves volt, de szakmailag nem egy főnyeremény. Sajnos úgy tudom, hogy Tiszaújvárosban sztk alapon más nőgyógyász nincs is, úgyhogy nem egyszerű a szitu. Sokan inkább fogadnak orvost Miskolcon vagy Debrecenben, ahogy az előttem szólók is. Szerencsére én már elköltöztem Bp-re, így én itt szültem, de egy szó mint száz, én sem ajánlom! :(
Neked viszont szép és problémamentes babavárást kívánok! :)
Ma voltam nála...
valami borzalmas volt.
6 hetes kismama vagyok elvileg(szívhangot nézett ma) de már 2 hete is 6 hetes voltam... azt se mondta mikor menjek vissza, mit kell csinálni. semmi. bunkó volt.de nem csak vele, hanem a kísérő barátnőmmel is. most azon vagyok, hogy Miskolcon orvost keressek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!