Tiszaújvárosban Dr. Marosi Gyula (szülész-nőgyógyász) főorvosról mi a véleményetek? Aki jár hozzá?
Figyelt kérdés
Elég sok rosszat hallottam róla,hogy elszúrja a terhességeket.Félek tőle és ő lett az orvosom.Szerdán voltam nála 10 hetes UH-on,de még csak annyit sem mondott,hogy meg vannak-e a babám kezei-lábai.Az ülőmagasságát mondta meg,meg a szívhangját kereste meg és ennyi.Meg annyit láttam a monitoron,hogy már mocorog a babám.Majd a 12 heti UH-ra kell visszamennem.2012. okt. 13. 19:35
11/23 anonim válasza:
igen igen, rajta gondolkodom, mert sok jót hallottam róla.
és ő hol rendel? a megyeibe? mikor? sorszám kell?
bocsi a sok kérdésért. nem nagyon vagyok járatos a miskolci kórházakban
12/23 anonim válasza:
semmelweisben. magánrendelése a sétálón van. itt megtalálod a szükséges imfokat:
14/23 anonim válasza:
nekem olyan kérdésem van, hogy sorszám van? illetve ez az orvosváltás hogy megy? bemegyek a kórházba és kérek sorszámot vagy valamit és kész? bent úgy is kérik az adatokat meg minden ugye?
15/23 anonim válasza:
ha a kórházba mész be, akkor érkezési sorrend van és az épp rendelő orvos megvizsgál.
16/23 anonim válasza:
értem.
buta kérdés volt? :) soha nem voltam még kórházban így nem tudom, hogy mi hogy megy.
tehát Gubás Péterre esett a választásom. megkeresem az ajtót és szépen kivárom a sorom. de am. azt honnan tudom, hogy én következem? vagy nem szoktak sokan lenni?
12 hetes UH-ra mennék. a párom ugye bejöhet velem? vagy ilyenkor, amikor orvost váltok és először jelenek meg az újnál csak vizsgál vagy UH-t is néz autómatikusan?
17/23 anonim válasza:
nem érted. vagy tudod melyik nap rendel Gubás? mert azt ugye tudod, h. ha bemész pl. holnap, akkor nem biztos, h. ő rendel. ha kifejezetten hozzá szeretnél menni, akkor a magánrendelésére kell ellátogatnod, ami ugye fizetős. ha pedig nem szánsz pénzt a vizsgálatokra,akkor bemész a kórházi sztk rendelésre, ahol vajmi kevés az esély, h. Gubás rendeljen épp.
18/23 anonim válasza:
Gubásnál hasi vagy hüvelyi magánon a 12. heti uh?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!