Tiszaújvárosban Dr. Marosi Gyula (szülész-nőgyógyász) főorvosról mi a véleményetek? Aki jár hozzá?
Figyelt kérdés
Elég sok rosszat hallottam róla,hogy elszúrja a terhességeket.Félek tőle és ő lett az orvosom.Szerdán voltam nála 10 hetes UH-on,de még csak annyit sem mondott,hogy meg vannak-e a babám kezei-lábai.Az ülőmagasságát mondta meg,meg a szívhangját kereste meg és ennyi.Meg annyit láttam a monitoron,hogy már mocorog a babám.Majd a 12 heti UH-ra kell visszamennem.2012. okt. 13. 19:35
21/23 anonim válasza:
En is hozza jarok nekem se mondott semmit csak h menjek vissza ma (ezt multheten mondta) nincs terhesgondozasi kis konyvem ma felkerestem a vedonot de mar nem volt bent, igy nem tudom menjek e vagy ne ultrahangra ez a 12 het.
22/23 Kissbe válasza:
Utolsó!Szia!Végül voltál a 12 hetes ultrahangon időben?
23/23 ddddddddddddd válasza:
Nekem 5 éve tüdőembóliám volt, attól a kísérleti kis hormontartalmú fogamzásgátlótól amit Marosi írt fel a hormonális problémámra. Miután kijöttem a kórházból elmentem hozzá elmondtam neki mi történt és tanácsot is kártem tőle mert a vérhígító miatt nem szedhetek fogamzásgátlót de a hormonális probléma ugyanúgy fent áll. Nem hitte el. Nem értette miért vagyok ott. Majd felírt nekem egy újabb adagot abból a gyógyszerből amitől beteg lettem. Széttéptem előtte a receptet és megmondtam neki hogy én ezt nem szedhetem és ha odafigyelt volna arra amit mondok neki akkor tudná. A válasz az volt hogy ne menjek hozzá többet ezzel. Szóval ennyit róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!