Létezik Magyarországon olyan egyetem/főiskola ahol filmhez 3D animációkat tanítanak készíteni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 17:58
1/10 anonim válasza:
Nincs. Magyarországon értelmes dolgot egyetemen nem oktatnak. Vannak plusz kurzusok, ahol oktatnak 3D-t (adott programot, 3ds, maya stb.), de ezek eléggé drágák. Én azt javaslom, ha érdekel, akkor kezdj neki magad, rengeteg DVD, oktatóanyag stb van.
4/10 anonim válasza:
Bocsi idő előtt küldte el véletlenül. Szóval: BKF(Budapesti Kommunikációs és üzleti főiskolán) van animáció szak, illetve a MOME-n. Lehet hogy ez nem ugyanaz, de biztos bepillantást nyertek ebbe is, illetve Kaposvári Egyetemen vannak a művészeti karon hasonló szakok. Remélem tudtam segíteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Már probálkoztwm, de nem tudom hol kezdjem... Néha sikerül valami de sok időmet elveszi. Különben 3ds el csinálják vwgy van annál komolyabb is?
2012. okt. 1. 21:59
6/10 anonim válasza:
Maya a de fakto standard filmes, animációs körökben, de a 3ds sem rossz, azt inkább játékfejlesztésnél használják, de vannak rá egyéb példák is (pl Egon és Dönci az 3ds). Rengeteg DVD van mindkettőhöz, ha csak azokat betanulod (ami rohadt sok idő persze), akkor már elég jó alapod lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor 3ds a nekem való, játékfejlesztést szívesebben csinálnék. Mennyibe kerül egy ilyen DVD?
2012. okt. 3. 14:07
8/10 anonim válasza:
A legnagyobbak az alábbiak: Gnomon, Digital Tutors és a Lynda. Elég drágák, de nagyon sokrétű kínálatuk van. Nézd meg az oldalaikat.
9/10 A kérdező kommentje:
A Digital Tutors-nak tényleg rengeteg videója van, de melyik éri meg jobban: egy tanfolyamot kifizetni vagy ez?
2012. okt. 4. 14:53
10/10 anonim válasza:
Egy alap tanfolyam kb félmillió, szóval ezt neked kell tudnod, hogy neked megéri-e. Nyilván az oktatás olyan szempontból jobb, hogy egyrészt tudsz kérdezni, másrészt meg ugye kapcsolatépítés, ami itt nem feltétlen hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!